ΟΠΑΔΟΙ

Patissia club: Γελοία η απόφαση να γίνει ο τελικός στην Κύπρο, κάντε τον στη φιλόξενη για τους οπαδούς της ΑΕΚ, Τούμπα

Άλλη μια φαρσοκωμωδία, απόδειξη της ανικανότητας και της πλήρους δυσλειτουργίας του Ελληνικού κράτους εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Η απόφαση για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου στη Κύπρο είναι το λιγότερο γελοία και μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.

Επειδή οι υπεύθυνοι είναι ακατάλληλοι και αδυνατούν να βρουν λύση έστω και στα απλούστερα ζητήματα,όπως η διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα,θα δώσουμε εμείς τη λύση,στη περίπτωση που η ΑΕΚ συμμετέχει στον τελικό(κάτι το οποίο από όλους, εχθρούς και φίλους θεωρείται δεδομένο).

Υπάρχει ένα γήπεδο το οποίο ανά τα χρόνια έχει αποδειχθεί τρομερά φιλόξενο για τον λαό της ΑΕΚ. Οι οικοδεσπότες διαχρονικά ακίνδυνοι. Ένα γήπεδο το οποίο έχουμε επισκεφθεί κατά χιλιάδες αμέτρητες φορές, έχουμε πανηγυρίσει νίκες και τίτλους χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Το γήπεδο αυτό είναι η ΤΟΥΜΠΑ. Ζητάμε επίσημα και επώνυμα από το ελληνικό κράτος και όλες τις αρμόδιες αρχές ο τελικός του κυπέλλου να διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη. Θεωρούμε πως ειδικά για τους οπαδούς της ΑΕΚ είναι η καταλληλότερη, η πιο φιλόξενη και φιλήσυχη έδρα και πιστεύουμε πως την επιθυμία μας συμμερίζεται όλος ο λαός της ομάδας μας.

ΤΕΛΙΚΟ Ή ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ Ή ΠΟΥΘΕΝΑ!

PATISSIA CLUB DEATH ZONE 1989