AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Η κορυφή περνάει από την έδρα του Παναιτωλικού

Επικίνδυνο έξοδος για την ΑΕΚ που φιλοξενείται σήμερα (19:30, Cosmote Sport 1) από τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η Ένωση μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στο αθηναϊκό ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών και να διευρύνει το 11-1 των γκολ υπέρ της. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών βλέποντας μέσα στην εβδομάδα τους Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Λαμέλα και Μαρσιάλ να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Το ποιος ή ποιοι θα είναι διαθέσιμοι για το σημερινό ματς θα το μάθουμε σχεδόν μία ώρα πριν τη σέντρα.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Πάντως ο Ματίας Αλμέιδα δεν φαίνεται να αλλάξει και πολλά στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό. Για το λόγο αυτό κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Στρακόσα, με αμυντική τετράδα τους Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιο. Σε ρόλο εξαριού ο Σιμάνσκι με τους Περέιρα και Πινέδα στο “8” και “10” αντίστοιχα. Ελίασον και Κοϊτά θα είναι στα “φτερά” και στην κορυφή της επίθεσης ο Πιερό.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πουλικίδης
ΒΟΗΘΟΙ: Κορώνας, Τριανταφύλλου
4ος: Τσιμεντερίδης
VAR: Τσακαλίδης-Κατσικογιάννης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *