AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ξεκίνησε ο εξονυχιστικός έλεγχος του Μάριου Ηλιόπουλο για το τι φταίει με τους τραυματισμούς

Ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν είναι διατεθειμένος να… πετάει εκατομμύρια, να φέρνει στην ΑΕΚ παίκτες υψηλού επιπέδου όπως είναι οι Λαμέλα και Μαρσιάλ και να βλέπει τους μυϊκούς τραυματισμούς να ταλαιπωρούν την ομάδα.

Για το λόγο αυτό έχει ξεκινήσει από χθες κιόλας εξονυχιστική έρευνα προκειμένου να δει τι μπορεί να φταίει. Εκεί που εστιάζει περισσότερο ο ιδιοκτήτης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ είναι στον τρόπο προπόνησης. Δηλαδή στις προπονήσεις που… χτυπάνε κόκκινο κάθε εβδομάδα στα Σπάτα από τον Ματίας Αλμέιδα και τους συνεργάτες του. Ο γυμναστής Γκίντο Μπονίνι είναι αυτός που εμπιστεύεται τυφλά ο Αργεντίνος τεχνικός του Δικεφάλου. Το έχει δείξει άλλωστε με τον τρόπο του από την πρώτη χρονιά, τη χρονιά του νταμπλ της ΑΕΚ, όταν το καθηλωτικό ποδόσφαιρο που έπαιζε κάλυπτε και τις 20 θλάσεις που υπήρχαν.

Στη δεύτερη, περσινή σεζόν τα προβλήματα τραυματισμών ήταν πολύ περισσότερα. Και πάλι όμως η ΑΕΚ όχι μόνο έφτασε να διεκδικεί το πρωτάθλημα αλλά το έχασε μέσα από τα χέρια της. Χρειαζόταν έναν μόλις βαθμό και δεν κατάφερε να τον πάρει. Κρατούσε τη νίκη στην Τούμπα και τελικά την έχασε μετά από λανθασμένες αμυντικές και όχι μόνο αντιδράσεις.

Είναι λογικό λοιπόν ο Μάριος Ηλιόπουλος να περάσει από “ιερά εξέταση” όλο το τεχνικό και ιατρικό τιμ του Δικεφάλου. Διότι μπορεί ο Μπονίνι να είναι ο επικεφαλής του προγράμματος της εκγύμνασης των κιτρινόμαυρων, αλλά πίσω από αυτόν υπάρχουν οι γυμναστές Κώστας Παρούσης, Σωτήρης Μαύρος, ο κινησιολόγος Φάμπιο Αλβαρες, οι αναλυτές Αγκουστίν Σαλαζάρ και Γιάννης Αντωνόπουλος, ο γυμναστής αγωνιστικής επανένταξης Ιγνάτιος Σακελλαρίδης και φυσικά ο προπονητής τερματοφυλάκων, Κάρλος Ρόα.

Όσον αφορά το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ, επικεφαλής είναι ο Λάκης Νικολάου, με προϊστάμενο τμήματος φυσιοθεραπείας τον Χρήστο Καρβουνίδη αλλά και αρκετοί ακόμα γιατροί που μπορεί κάποιος να τους βρει εύκολα μέσα από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Φυσικά στην εξίσωση θα πρέπει να βάλουμε τον Ματίας Αλμέιδα με τον οποίο θα υπάρχει άμεσα τετ α τετ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *