AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ο μοναδικός τίτλος στο βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ, ήταν το Λιγκ Καπ και ήρθε επί διοίκησης Κοτσάτου

Μέσω ανακοίνωσης η διοίκηση Αλεξίου μας ενημέρωσε πως το ανδρικό τμήμα βόλεϊ θα αρχίσει και πάλι την προσπάθεια να σκαρφαλώσει στα υψηλά πατώματα της Volley League από τη Β Εθνική.

Όπως επίσης πως η διοίκηση της ΑΕΚ έχει κάνει ήδη όλες τις απαιτούμενες ενέργειες τόσο για να καταθέσει αίτηση συμμετοχής έως τις 06/09, όσο και για να επανδρώσει το ρόστερ της και με μεταγραφές έως τις 08/09, αλλά και με παιδιά από την Ακαδημία της. Έδρα του τμήματος θα είναι το κλειστό “Απόστολος Κόντος” στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι αγώνες θα δίνονται κάθε Πέμπτη.

Μέχρι εδώ ας το πούμε όλα καλά μιας και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε το τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ δεν κατέβηκε να αγωνιστεί σε καμία κατηγορία.

Αυτό που δεν είναι αλήθεια είναι πως επί ημερών της συγκεκριμένης διοίκησης το ανδρικό τμήμα βόλεϊ κατέκτησε το μοναδικό τίτλο στην ιστορία της. Ποιος είναι αυτός; Το Λιγκ Καπ. Μόνο που τη σεζόν 2013-2014 η ΑΕΚ νίκησε τον Φοίνικα Σύρου με 3-2 στην Αλεξανδρούπολη αλλά πρόεδρος ήταν ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος με πρώτο αντιπρόεδρο και γενικό αρχηγό τον Σπύρο Παπαϊωάννου (ακόμα ψάχνει να δει αν τον έχουν διαγράψει από μέλος του σωματείου).

Ο νυν πρόεδρος της “Μάνας ΑΕΚ”, Αλέξης Αλεξίου ήταν απλός γραμματέας… Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε και να μην παρουσιάζουμε τα πράγματα όπως μας συμφέρει!