AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ώρα μπαράζ, όλοι μαζί για την άνοδο!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η αγωνιστική περίοδος για τη γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ που το Σάββατο (20/05, 17:00) φιλοξενείται από τις Νέες Ατρομήτου στο Δημοτικό Γήπεδο Χωραφά στο πρώτο μπαράζ ανόδου στην Α’ Εθνική Κατηγορία.

Η ομάδα του Νίκου Γκαλίτσιου τερμάτισε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έστω και σε ισοβαθμία με την ομάδα του Περιστερίου, και έχει το πάνω χέρι για την άνοδο. Φυσικά, ο πρώτος «τελικός» είναι μία μεγάλη ευκαιρία ώστε να «κλειδώσει» η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία, ενώ θα ακολουθήσει ο επαναληπτικός στην έδρα του «Δικεφάλου».

Άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο αναμένουν τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της ΑΕΚ, που πρέπει να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο. Όπως σε κάθε κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, έτσι και τώρα στα μπαράζ ανόδου η παρουσία των φιλάθλων θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Μετά τη διεξαγωγή των 2 αγώνων μπαράζ, θα υπολογιστούν τα μεταξύ τους αποτελέσματα και με βάση το σύνολο των βαθμών που θα συγκεντρώσουν, θα ανακηρυχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα, η οποία θα προβιβαστεί στην Α΄ κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τις: Κοτσιμπέλη, Αμούργη, Βασιλακοπούλου, Γεωργακοπούλου, Γιαζατζίδη, Κόλλια, Μάρκου, Ματζάνα, Μιχαλοπούλου, Μπαλντίδη, Μπαρτζακλή, Μπίρλη, Μπούτλα, Νίκα, Πατέστη, Παυλοπούλου, Πράπα, Στεφάτου, Τικοπούλου, Τριανταφυλλοπούλου, Τσελέντη.

Η Βίκυ Τικοπούλου δήλωσε στο aek.gr: «Αύριο δίνουμε έναν σημαντικό αγώνα για την άνοδο στην Α’ Εθνική! Είναι σίγουρα ένας δύσκολος αγώνας με έναν άξιο αντίπαλο και πρέπει να αγωνιστούμε συγκεντρωμένες για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας οδηγήσει ένα βήμα πιο κοντά στην μεγάλη κατηγορία».