AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Καρέλα: Ήταν το όνειρό μου να έρθω στην ΑΕΚ

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Αγγελική Καρέλα μιλάει στο “aek.gr” για τη μεταγραφή στην ομάδα της καρδιάς της, την… έκπληξη που ετοιμάζει στους δικούς της ανθρώπους, αλλά και για το όνειρό της που γίνεται πραγματικότητα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

-Αγγελική, καλώς ήρθες στην οικογένεια μας. Πώς αισθάνεσαι, που θα είσαι μαζί μας τη νέα σεζόν;

«Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να αγωνιστώ τη νέα σεζόν σε αυτό το μεγάλο σωματείο, που λέγεται ΑΕΚ. Εγώ και η οικογένειά μου στην Πάτρα, είμαστε φανατικοί ΑΕΚτζήδες! Και για αυτό το λόγο, έχω κρατήσει την υπογραφή του συμβολαίου μου έκπληξη για αυτούς, οι οποίοι θα το μάθουν από την ανακοίνωση».

-Μπορούμε να πούμε δηλαδή ότι ένα όνειρό σου, γίνεται πραγματικότητα;

«Ακριβώς! Το να φορέσω τα κιτρινόμαυρα αποτελεί για μένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ανυπομονώ να παίξω για τους φιλάθλους μας, καθώς η παρουσία και η ενέργειά τους είναι πάντα πηγή έμπνευσης για εμάς τους αθλητές και εύχομαι να τους δώσουμε πολλές χαρές φέτος. Ευχαριστώ θερμά την ομάδα και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή».

-Ποιο είναι το μήνυμά σου προς τον κόσμο της ΑΕΚ;

«Δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να συμβάλω στην επιτυχία της ομάδας μας και να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που έχουν τεθεί».