ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάθε έξι μήνες θα αλλάζουμε προπονητή;

Από την ώρα που βγήκε η 11άδα της ΑΕΚ στα social media για τον αγώνα με την Μπράγκα, όλοι οι προπονητές του πληκτρολογίου άρχισαν να λένε το μακρύ και το κοντό τους.

Γιατί να βάλει αυτόν και να μην βάλει εκείνον ο Μάσιμο Καρέρα, γιατί το ένα, γιατί το άλλο, μέχρι που ήρθε η ήττα από την Μπράγκα και ξεσπάθωσαν. Ζήτησαν την απόλυση του Ιταλού λες και η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη κάθε έξι μήνες να αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα.

Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει ο Καρέρα; Να μπει μέσα και να βάλει ο ίδιος το γκολ αφού ο Ολιβέιρα ήθελε μια μπάλα μόνος του για να αποδείξει (μόνος ο ίδιος ξέρει) στους Πορτογάλους ότι εγώ σκόραρα μέσα στην πατρίδα μου.

Σωστή και η αλλαγή του Λιβάγια. Θα κάτσουν στο τραπέζι οι δύο άνδρες και θα τα βρουν. Δεν γίνεται για ένα συμβόλαιο κάποιοι να βάζουν τα προσωπικά τους πάνω από την ομάδα. Είσαι καλός; Απόδειξέ το και μετά ζήτα και παραπάνω χρήματα.

Αλλά όταν ο Κροάτης μαζί και τους άλλους δήθεν σταρ της ΑΕΚ είναι εξαφανισμένοι από τα μεγάλα παιχνίδια. Βλέπε τελικό κυπέλλου με Ολυμπιακό, ματς με ΠΑΟΚ, χθες με Μπράγκα, η διοίκηση Μελισσανίδη όχι μόνο θα τρίβει τα χέρια της, αλλά θα γελάει κιόλας…