AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πορτογαλική “σφυρίχτρα” για το χατίρι του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια

O Πορτογάλος elite Αρτούρ Σοάρες ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο ντέρμπι της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Βοηθοί του ορίστηκαν οι συμπατριώτες του Πάολο Σοάρες και Ριμπέιρο. Τέταρτος θα είναι ο Διαμαντόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας. Στο VAR θα βρίσκεται ο Πορτογάλος Μιγκέλ Ούγκο με παρατηρητή τον Ψαρρή του συνδέσμου Ζακύνθου.

Έγινε λοιπόν το χατίρι του Ολυμπιακού κι ευτυχώς η ομάδα του Πειραιά θα κατέβει να αγωνιστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν θα χρειαστεί να κάνει αναστροφή το πούλμαν.

Ο Σοάρες έχει διευθύνει άλλες τρεις φορές αγώνες στην Ελλάδα. Πρώτος ήταν το 2-1 της ΑΕΚ επί του Άρη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet τον Μάρτιο του 2020, ενώ μερικούς μήνες αργότερα είχε σφυρίξει στο 1-0 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Τέλος, τον περασμένο Απρίλιο είχε διαιτητεύσει το 0-0 της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό για τα playoffs κλείνοντας τα μάτια σε αγκωνιά πάνω στον Ρότα.