AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιέστα στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων ετοιμάζεται στην “Αγιά Σοφιά”

Πυρετωδώς προετοιμάζονται στην ΑΕΚ για την αυριανή φιέστα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ένωση χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους ανθρώπους της ομάδας να… τρέχουν να ετοιμάσουν ένα ξεχωριστό πάρτι το οποίο θα είναι στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Την οργάνωση της φιέστας έχει αναλάβει ο Γιώργος Μελισσανίδης, ο οποίος συμμετέχει ενεργά σε κάθε εντός έδρας σόου στην “Αγιά Σοφιά”. Μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στο Βόλο, οι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν, για να ετοιμαστεί το σκηνικό στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το τελετουργικό και την απονομή, θα ακολουθήσει σόου με πυροτεχνήματα.

Αυτό που τονίζουν καθημερινά από την ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω ανακοινώσεων είναι πως κρίσιμο να μην υπάρξει εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου όλα να γίνουν όπως έχουν σχεδιαστεί και να απολαύσουν άπαντες τη φιέστα.

Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρχει αυξημένη παρουσία security στο γήπεδο, για να αποτρέψουν κάθε παρόρμηση των οπαδών οι οποίοι είναι σίγουρο πως θα θελήσουν να αγκαλιάσουν τους πρωταθλητές της φετινής σεζόν.