AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ήττα πριν τους «τελικούς»

Την ήττα με 16-6 γνώρισε η γυναικεία ομάδα Πόλο της ΑΕΚ από τον Εθνικό στον Πειραιά, για την 20η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.a

Η «Ένωση» έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς, αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα στην άμυνα και δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι από ένα παιχνίδι κόντρα σε έναν πιο έμπειρο αντίπαλο. Την ίδια στιγμή, το Περιστέρι επικράτησε της ΝΕ Πατρών, προσπερνώντας τις «κιτρινόμαυρες» στη βαθμολογία, με τις 2 τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν να είναι απόλυτα κρίσιμες για τα πλασαρίσματα των πλέι άουτ.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ (10η-10 βαθμούς) φιλοξενεί την επόμενη αγωνιστική το Περιστέρι (9ο-12 βαθμούς), ενώ η Λάρισα (11η-9 βαθμούς) ταξιδεύει στην Πάτρα. Την τελευταία αγωνιστική, η ΑΕΚ ταξιδεύει στη Λάρισα, ενώ το Περιστέρι υποδέχεται τον Πανιώνιο.

Στα πλέι άουτ, η ομάδα που θα καταλάβει την 9η θέση αντιμετωπίζει την ομάδα της 12ης θέσης και η θέση 10 την θέση 11, με στόχο τις 2 νίκες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Μάρκο Μίσιτς έμεινε πίσω στο σκορ στην πρώτη περίοδο με 6-2. Ντάσιου και Γκίλλα σκόραραν από δύο τέρματα για την ΑΕΚ, ωστόσο μετά το ημίχρονο, οι «κιτρινόμαυρες» έμειναν από δυνάμεις, σημειώνοντας μόνο ένα γκολ.

Εθνικός ΟΦΠΦ – ΑΕΚ 16-6

Τα οκτάλεπτα: 6-2, 5-3, 4-1, 1-0.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 1, Μπορίσοβα 6, Λασκαρίδου, Κοντονή 3, Μπέτα, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου 3, Ρακιτζή, Κανετίδου, Ιόλη Μπενέκου, Άντριους, Μπεκρή, Κατσιμπρή 3, Κλαψιανού.

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Νίγκρο, Μακέντι, Πάτερου 1, Γεωργίου, Μπινιάρη, Καλαϊτζή, Γκίλλα 2, Φραγγελάκη, Ρουμελιώτη, Λιαπάκη, Ντάσιου 2, Μιχαηλίδου 1, Φουντή, Φελλά, Πετεινάτου.