AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πολλές χαμένες ευκαιρίες και ήττα για την ΑΕΚ Β (0-2) από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Η ΑΕΚ Β ηττήθηκε με 0-2 από τον Απόλλωνα Σμύρνης σε αγώνα που διεξήχθη στο Σεραφείδειο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, σε αντίθεση με την ΑΕΚ Β που σε πολλές περιπτώσεις έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ο Απόλλων Σμύρνης προηγήθηκε στο 15′. Ο Περέιρα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μωραϊτης με δυνατό άλμα και ωραία κεφαλιά έκανε το 0-1. Το τελικό αποτέλεσμα έγραψε στο 47′ ο Καρίμ Σαντάντ που εκμεταλλεύθηκε λάθος πάσα του Γερολέμου, απέφυγε και τον Χριστοφιλόπουλο και πλάσαρε στα δίχτυα.

ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Χριστοφιλόπουλος (67′ Χατζηκυριάκος) Λάτσι, Παρράς (86′ Γεωργέας) Δημητρίου, Γερολέμου Μπότος, Κορομηλάς (60′ Πανεράς) Σκόνδρας (60′ Χριστόπουλος) Ζίνι.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κότσαρης, Λούι (78′ Παπαγεωργίου) Ντομίνγκες, Πατάπης, Κοροβέσης, Φατιόν (52′ Αναστασόπουλος) Μουστακόπουλος, Κουάδρα (77′ Θεοχάρης) Μωραΐτης (66′ Ερέρα) Σαντάτ, Περέιρα (67′ Χαλίμι)