AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για τον Μίμη, για τον κόσμο, υπάρχει μόνο η νίκη…

Πρεμιέρα των πλέι οφ με ντέρμπι στην “Αγιά Σοφιά” για την ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται (21:30, Cosmote Sport 1) τον Παναθηναϊκό, έχοντας ως στόχο μόνο την νίκη διότι σε διαφορετικό αποτέλεσμα τα πράγματα θα μπλέξουν…

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα καλείται να νικήσει απόψε έχοντας στα αυτιά της τον ύμνο της ομάδας από τα χείλη του Μίμη Παπαϊωάννου που πέρασε στην αιωνιότητα, αλλά και το μήνυμα που έστειλε ο κόσμος της ΑΕΚ στο τελευταίο χρονικά ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, ζητώντας “πρωτάθλημα και κύπελλο δικέφαλε αετέ”.

Στο αγωνιστικό σκέλος ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν πλην του τιμωρημένου Βίντα και του τραυματία Μαχαίρα, καθώς χθες προπονήθηκαν οι Λιβάι Γκαρσία και Αρόλντ Μουκουντί και μπήκαν στην αποστολή. Έτσι λοιπόν η ΑΕΚ πάει κόντρα στον Παναθηναϊκό με όλα της τα “όπλα” με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει “πονοκέφαλο” σε ποιους θα δώσει φανέλα βασικών.

Μια πιθανή 11άδα μπορεί να είναι η εξής: Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί, Άμραμπατ, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Αραούχο. Χωρίς πάντως να αποκλείονται οι Σιντιμπέ, Ελίασον, Φαν Βέερτ, ακόμα και ο Στάνκοβιτς για βασικοί.