AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Καντζούρης-Μαυροειδής: Όσο πιο μακριά γίνεται στο Final 8

Η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Πανιώνιο την Πέμπτη (15:45) στον προημιτελικό του Κυπέλλου με τους Ηλία Καντζούρη και Δημήτρη Μαυροειδή να δηλώνουν πως θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση.

«Βρισκόμαστε μπροστά στον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς, όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν. Πάμε να τα δώσουμε όλα και θα δούμε πόσο μακριά θα μας πάει αυτό. Με σεβασμό προς όλους αλλά χωρίς ίχνος φόβου. Δεν μπορούν να υπάρχουν προπονητικές εκπλήξεις. Ίσως ο Πανιώνιος επειδή παίζει σε άλλη κατηγορία να είναι λίγο πιο άγνωστος, αλλά υπάρχει και η κατασκοπεία. Ελπίζω να είναι μια γιορτή και κάποια στιγμή να φτάσουμε να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα με φιλάθλους όλων των ομάδων, σε νόμιμα πλαίσια», τόνισε ο προπονητής της Ένωσης.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ είπε με τη σειρά του: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε μια γιορτή. Ελπίζουμε να γίνει όπως στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Το Κύπελλο είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Εμείς το έχουμε αποδείξει. Θα πάμε συγκεντρωμένοι, θα τα δώσουμε όλα και πάντα ο στόχος της ΑΕΚ είναι η νίκη. Εύχομαι να απολαύσουν όλοι μια γιορτή του μπάσκετ».