AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα κρίνονται σήμερα στο μυαλό του Αλμέιδα ενόψει Παναιτωλικού

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει Παναιτωλικού ολοκληρώνεται σήμερα και ο Ματίας Αλμέιδα καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας να διαχειριστεί τις γνωστές απουσίες των Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Μοχαμάντι και Σιντιμπέ που προέκυψε τελευταία, αφού ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στον δεξιό προσαγωγό , ενώ μοναδικό ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Αρολντ Μουκουντί.

Ο Καμερουνέζους αμυντικός έχει δεχθεί ένα δυνατό χτύπημα στο δάχτυλο του δεξιού ποδιού του, από το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό και πονάει. Την Πέμπτη και την Παρασκευή δεν προπονήθηκε και η κρίσιμη μέρα είναι η σημερινή. Η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη.

Αν δεν τα καταφέρει, θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν Τζαβέλλας και Μήτογλου, ενώ από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης, αριστερά στην άμυνα θα ξεκινήσει ο Χατζισαφί, δεξιά ο Ρότα και φυσικά ο έτερος στόπερ, θα είναι ο Βίντα.

Στον άξονα, το δίδυμο Σιμάνσκι-Γιόνσον δύσκολα να σπάσει. Αριστερά πιθανότατα να δούμε τον Πινέδα και δεξιά τον Φερνάντες αντί του Άμραμπατ, ενώ  Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία αναμένεται να αποτελέσουν το δίδυμο της επίθεσης.