ΟΠΑΔΟΙ

Οι Πειρατικές Αιχμές του Σαββάτου (14/01)

✓ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΑΟ… με τον Παναιτωλικό αυτή τη φορά. Τρίτο σερί ματς στην έδρα μας αν συνυπολογίσουμε και αυτό του Κυπέλλου με την Κηφισιά, το οποίο ήταν επίσης νικηφόρο (3-0) με πρωταγωνιστές μάλιστα τα νεότερα παιδιά! Μοναδική η αίσθηση της χαράς να βρίσκεσαι τόσο συχνά στην “Αγιά  Σοφιά”. Για το κυριακάτικο παιχνίδι τώρα : τους τρεις βαθμούς δεν τους συζητάμε καν, αλίμονο δα! Η Α.Ε.Κ είναι ασφαλώς ανώτερη σε όλα σε σχέση με τον αντίπαλό της, όμως δεν παύει αυτό να πρέπει να το αποδεικνύει συνεχώς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Διότι όταν είσαι Α.Ε.Κ δεν σου χαρίζεται τίποτε. Όλα τα κατακτάς!

✓ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΚΑΙ… ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ!  Έτσι λοιπόν από δω και στο εξής (και μετά και από το “κάζο-μάθημα” στα Γιάννενα) θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα ματς, ούτε ευκαταφρόνητοι αντίπαλοι. Όλα τα παιχνίδια, μηδενός εξαιρουμένου, θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και προσοχή, αν θέλουμε να κατακτήσουμε Τίτλο/Τίτλους. Θα κρούουμε συνεχώς και αδιαλείπτως αυτό τον συγκεκριμένο “κώδωνα κινδύνου”. Άλλωστε το Πρωτάθλημα έχει δρόμο μπροστά και οι ισορροπίες και οι βαθμολογικές αποστάσεις είναι στην “κόψη του ξυραφιού”! Οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες.
✓ ΕΤΣΙ ΡΕΕΕΕ!!!  Μεγάλη-καθοριστική νίκη της Α.Ε.Κ στο ντέρμπι με το βάζελο στην απόρθητη  Νέα Φιλαδέλφεια. Ο απόηχος αυτής της Νίκης (1-0) καλά κρατεί ακόμη, και δικαίως βέβαια, αφού και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο στη βαθμολογική μας συγκομιδή, στο δρόμο προς την κατάκτηση του απώτερου στόχου μας, αλλά και η συμβολική σημασία του, καθώς ένα ντέρμπι έχει πάντα ξεχωριστή αξία και για το κύρος, το πρεστίζ και την ψυχολογία της Ομάδας! Το χαρήκαμε στο φουλ, προχωράμε δυνατά!
✓ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ! Το Κάστρο μας, η Πανίσχυρη Έδρα μας, αποτελεί το “πυρηνικό όπλο” της Α.Ε.Κ. Εδώ στΑ Φιλαδέλφεια, λυγίζουν τα σίδερα, λιώνει και τ’ ατσάλι από τη δύναμη και τη μαχητική παρουσία του Κόσμου μας! Αυτή λοιπόν την ανεκτίμητης αξίας ΕΔΡΑ θα πρέπει ΚΑΙ να την περιφρουρούμε σαν κόρη οφθαλμού. Σίγουρα όλοι μας και χαιρόμαστε και γουστάρουμε το “φλογερό” κλίμα του ενθουσιασμού, όμως να θυμόμαστε πάντοτε ότι υπάρχουν και όρια, διότι από ένα σημείο και πέρα, όταν αυτά ξεπεραστούν, τότε κινδυνεύουμε με τιμωρίες και… ‘δεν λέει” να μείνουμε χωρίς γεμάτη με κόσμο Φιλαδέλφεια ούτε (μια) στιγμή!
✓ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. Ο πρωταρχικός στόχος της Ομάδας της Προσφυγιάς είναι να κατακτήσει το Φετινό Πρωτάθλημα τιμώντας έτσι τη Φανέλα, το Όνομα και την Ιστορία της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως! Παράλληλος στόχος και το Κύπελλο! Εκείνο το αλλοτινό, θλιβερό “this is aekaki” πέθανε! Είμαστε η Α.Ε.Κ και δεν κάνουμε εκπτώσεις στα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας. Είμαστε η Α.Ε.Κ και διεκδικούμε την απόλυτη κυριαρχία!
✓ΜΑΤΙΑΣ ΑΛΜΕΪΔΑ κερδίζεις κάθε μέρα όλο και περισσότερο την εκτίμηση και το σεβασμό της οικογένειας της Α.Ε.Κ με την αξιόλογη δουλειά σου στην Ομάδα, αλλά και γενικότερα με την προσωπικότητά σου ως άνθρωπος. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι μετά πολλά χρόνια βρέθηκε η πολυπόθητη “χημεία” μεταξύ του Προπονητή και της Ένωσης και γι’ αυτό χαρήκαμε με την κίνηση επέκτασης του συμβολαίου του. Είθε ο χρόνος να επιβεβαιώσει τις καλύτερες των προσδοκιών μας.
✓ Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως: η Ομάδα με την πιο Μεγαλειώδη και Συγκινητικότερη Ιστορία στον Ποδοσφαιρικό Πλανήτη. Κι αυτό δεν περιέχει ίχνος υπερβολής. Πείτε μας, αν μπορείτε, οποιαδήποτε άλλη ομάδα που να φέρει ένα τέτοιο βαρύ ιστορικό φορτίο, ισάξιο της Α.Ε.Κ. Άνθρωποι ξεριζωμένοι, που νίκησαν το θάνατο και  βάδισαν στους δρόμους της φωτιάς, δημιούργησαν την Ομάδα- Σύμβολο – Δεσμό με την Ιστορική Μνήμη! Άντεξαν, αντέστρεψαν τη μοίρα και μετέτρεψαν την καταστροφή σε δημιουργία! Και έναν αιώνα μετά, το Λαμπρό Δημιούργημά τους, η Α.Ε.Κ, εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους στα μήκη και τα πλάτη της γης!
✓ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ… Κάποια πράγματα είναι παραπάνω από έκδηλα. Τα “κοράκια” ναι μεν δεν βαστάνε εναντίον μας “χατζάρι” όπως κάποτε, όμως κρατούν “νυστέρι” κι όποτε τους δοθεί η ευκαιρία το μπήγουν πισώπλατα. Κι είναι πολλές αυτές οι περιπτώσεις κατά της Α.Ε.Κ αν τις βάλει κανείς κάτω και τις εξετάσει διεξοδικά. Εκεί στην ΠΑΕ μελετήστε και λίγο τον Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη, οφελημένοι θα βγείτε. Έχουμε έναν τέτοιο θησαυρό γνώσης για τα άδυτα και τους λαβύρινθους του “συστήματος” και δεν τον αξιοποιούμε όπως πρέπει; Είναι δυνατόν;;;
✓ ΣΟΚ! Μια είδηση που μας μάτωσε την καρδιά ο αναπάντεχος θάνατος του αδερφού μας Γιώργου Σταυρινού (“Τυροπιτά”). Ενός παλιού ΑΕΚτζή και εκλεκτού φίλου οριτζιναλίστα συνδεσμίτη της γενιάς των πέτρινων χρόνων που πρόσφερε πολλά στην Α.Ε.Κ και το οπαδικό κίνημα. Πάντα θα θυμόμαστε το φίλο μας τον Γιώργο που ήξερε να δίνει ψυχή με χαμόγελο και πάθος για την Ομάδα. Κουράγιο στην οικογένειά του, είμαστε όλοι συγκλονισμένοι… Θερμά, επίσης, συλλυπητήρια στην οικογένεια και του άλλου αδικοχαμένου συνενωσίτη μας, του Νίκου Καζαντζόγλου.
✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε χωρίς ταλαντεύσεις, από την Αρχή ως το Τέλος, για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με συνεχείς μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!
✓ pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!
VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι ΠΛΕΟΝ γεγονός!
✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

* CUEVA DE LOS PIRATAS*

* Κωνσταντίνε Σταυρινέ νιώθουμε την βαθιά θλίψη σου, όμως να είσαι περήφανος για τον πατέρα σου που ήταν πραγματικά ξεχωριστός και σπουδαίος και σαν άνθρωπος και σαν ΑΕΚτζής. Πολλές γενιές Ενωσιτών μιλούν και θα συνεχίσουν να μιλούν γι’ αυτόν με συγκίνηση και σεβασμό.

* Χημικά ρε μέσα σε κόσμο;;; Μέσα σε γυναικόπαιδα, οικογένειες και ηλικιωμένους συνανθρώπους μας; Πόσοι άνθρωποι έχουν φύγει από τη ζωή εξαιτίας τέτοιων ελεεινών μεθόδων, σε γήπεδα, διαδηλώσεις, κλπ; Μήπως όλα αυτά συνιστούν δολοφονικές κρατικές πρακτικές; Η Α.Ε.Κ οφείλει να παρεμβαίνει (συνεχώς και επίμονα) έως ότου μπει επιτέλους ένα STOP σε αυτή την αθλιότητα!

* Πετάγανε οι πιτσιρικάδες την Τετάρτη. Μουστακόπουλος, Ραντόνια και Μαχαίρας οι χρυσοί σκόρερς, όμως και οι υπόλοιποι που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Μπράβο παιδιά, συνεχίστε έτσι και το μέλλον σάς ανήκει.
* Νταμπλ ρεεεεεεε!!!
* Ρε Μελισσάν δεν το ‘κανες ολοκληρωμένο το πεσκέσι στα παλικάρια μας. Μόνο 300 χιλιάρικα, νέτα σκέτα;;; Έπρεπε μαζί με το πακέτο να τους δώσεις και καμιά 20αριά κιλά σπαλομπριζόλες. Τώρα που το μπάρμπεκιου γίνεται… θεσμός! Άλλωστε το “μαρούλι” ταιριάζει απόλυτα με το μεζέ! Πάντα έτσι πρόεδρεε, παίκτες και τεχνικό τιμ! Τέτοιες νίκες να μας φέρνετε και να γίνεται κι ο σχετικός… τζερτζελές!
* Κάτι απολειφάδια δεν έχουν καμία δουλειά στο Ναό. Καμία λέμεεεεε!
* Οι Πειρατές, στηρίξαμε τη λύση Μελισσανίδη δίνοντας πολύχρονους αγώνες υπέρ της επανόδου του, πολύ πριν αυτός έλθει ξανά, διότι πιστεύαμε, και δικαίως, ότι ήταν η  καλύτερη λύση για την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως, που ψυχορραγούσε, όπως και αποδείχτηκε! Όταν ο τίγρης ανέλαβε την ηγεσία της Α.Ε.Κ, εμείς κρατήσαμε μία απόλυτα διακριτική στάση στη νέα εποχή γιατί πολύ απλά η οπαδική μας τιμή και η ανιδιοτελής αγάπη μας για την ΑΕΚ δεν γύρεψε ούτε γυρεύει ανταλλάγματα. Η Α.Ε.Κ και το μεγαλείο της είναι το δικό μας κίνητρο και γι’ αυτή θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε από το δικό μας μετερίζι, παντού πάντα και πάντοτε!
* Οι γλείφτες, οι αυλικοί και όλος ο συρφετός προκαλεί αηδία.
* Στη μνήμη του Γιώργου βοηθάμε τη “Φλόγα”. Το σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες. Αξίζει!!!
* Το “1968” είναι μία ταινία μοναδική! Όσες φορές και να τη δει κανείς δεν θα πάψει να συγκινείται και να νιώθει υπερήφανος για την Α.Ε.Κ. Αγωνιστικά και ιδεολογικά! Οι πύρινες μνήμες ζουν, εμπνέουν, μα πάνω απ’ όλα προστάζουν για τη θριαμβευτική επανάληψη της επικής ιστορίας μας.
* Και μιας και το φέρνει η κουβέντα, εμείς για βασιλείς, πρίγκιπες και λοιπούς δυνάστες, ούτε ν’ ακούμε δεν θέλουμε (εννοείται). Όμως, μία (1) “Βασίλισσα” και την αναγνωρίζουμε και την παραδεχόμαστε: την ΑΕΚΑΡΑ του Μπάσκετ!
* Είπε ο Ματίας Αλμέϊδα : “Σεβασμός απέναντι στον αντίπαλο είναι να δείχνεις ότι θέλεις να τον πατήσεις μέσα στο γήπεδο”. Συμφωνούμε απόλυτα κόουτς.
* Όλοι “εργάτες” της Ομάδας για το συλλογικό καλό. Η πιο εγγυημένη συνταγή της επιτυχίας!
* Και στο γυναικείο βόλει το Σάββατο : Α.Ε.Κ πάτησε το θρήνο στη Νέα Φιλαδέλφεια.
* Γουΐλιαμ, καταλαβαίνουμε ρε πειρατάκο. Ήταν μια δύσκολη μέρα η Τρίτη (χα,χα,χα)
* Σαρώνει η  χειμερινή ζακέτα των Πειρατών του Ονείρου. “Επιστροφή στο όνειρο” είναι το θέμα της σε ένα μοναδικό σχέδιο! Πρόκειται για μία εξαιρετική ποιοτική δημιουργία από το Club μας που πραγματικά ενθουσιάζει όσα κιτρινόμαυρα αδέρφια μας την έχουν δει. Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνείτε στο τηλ. 693 810 3933 (Χρήστος).
* Εγκάρδιους χαιρετισμούς στα πειρατικά αδέρφια μας στην Αιτωλοακαρνανία : Αγρίνιο και Αιτωλικό.
* Ποιοι Πειρατές δέχονται ήδη προτάσεις σε συνοικίες και πόλεις για να κατεβούν υποψήφιοι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές; Είπαμε εντάξει, κάποιοι έχετε “ρεύμα” αλλά κοιτάξτε μη σας παρασύρει και καταντήσετε Μαυρογιαλούροι μπρε!
* Εκεί στα ψηλά, στη γνωστή θύρα, σμίγουν οι φοβερές γενιές των παλιών Πειρατών, των Οριτζιναλέων και άλλων καλών φίλων συνδεσμιτών της “παλιάς φρουράς”. Είναι μια ωραία εικόνα, πραγματικά!
* “Ο Πελέ λέει ότι όταν έπαιζε μπάλα ήταν απεσταλμένος του Θεού, αλλά δεν θυμάμαι να έστειλα κανέναν” (Ντιέγκο Μαραντόνα).
* Εκείνες τις πικρές μέρες που εξελίσσονταν το μακελειό στη Σμύρνη το ’22… “Οι σύμμαχοι στα καράβια τους στήνουν φωτογραφικές μηχανές για ν’ απαθανατίσουν τον εξολοθρεμό. Oι μπάντες παίζουν πολεμικά εμβατήρια για να σκεπάσουν τις φωνές της οδύνης. Οι αξιωματικοί οργανώνουν πάρτι στα πλοία. Ο Γάλλος πρόξενος θα ζητήσει συγνώμη, για μια του βραδυπορία σε ένα πάρτι, γιατί η βάρκα του είχε σφηνώσει ανάμεσα στα πτώματα” (Διδώ Σωτηρίου).
*  Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!
* “Την καρδιά αν ρωτήσεις θα πει… μοναχά Έ-νω-σις”! Για εσάς, Γιώργο Σταυρινέ και Νίκο Καζαντζόγλου.
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!
 
Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ