ΣΚΕΨΕΙΣ

Φουλ για νταμπλ

Χρόνια πολλά σε όλους! Μετά το ματς με τη Λαμία που δεν ήταν εύκολο και το σκορ είναι πλασματικό σε σχέση με την απόδοση της ομάδας όταν βγήκαμε έξω στα σοκάκια προς τον Περισσό όλος ο κόσμος ήταν ικανοποιημένος και με τάση αισιοδοξίας με τραγούδια αποχαιρετήσαμε μια όμορφη και ιστορική χρονιά μετά τα εγκαίνια του γηπέδου.

Ακόμα και με 25.000 θεατές το γήπεδο κόχλαζε, ήταν καμίνι και αν μη τι άλλο αυτό που γίνεται στην Νέα Φιλαδέλφεια σε οδηγεί να είσαι πολύ αισιόδοξος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου φέτος.

Αγωνιστικά στο ματς με την Λαμία η ομάδα με πολλές ελλείψεις δεν είχε ταχύτητα στα άκρα ούτε στον άξονα, έδειξε να χωλαίνει μέχρι να μπει ο Τομ Φαν Βέερτ που μέσα σε ένα μισάωρο έδειξε ότι θα παίξει ρόλο πολύ σημαντικό στο πρωτάθλημα. Σβηστά ο Ολλανδός στράικερ με δύο γκολ σαν σε προπόνηση με κεφαλιές αλλά Πόνσε και μια ασίστ τελείωσε το ματς. Κλειδί του αγώνα η αλλαγή του Φαν Βέερτ που καθόρισε το αποτέλεσμα.

Διακριθέντες ο Μάνταλος, ο Ρότα και ο Γκαρσία που ακόμα και σαν εξτρεμ ανακατώνει την αντίπαλη ομάδα με την ταχύτητα του.

Καλό κοουτσάρισμα από τον Αλμέιδα. Παίρνει καλό βαθμό αφού έβαλε Φαν Βέερτ σε ένα διάστημα που ψάχναμε το γκολ. Έκανε το απλό δηλαδή αλλά τα απλά μερικές φορές είναι τα πιο δύσκολα. Δεν του βγήκε το σύστημα με τα αμυντικά χαφ μέσα Σιμάνσκι και Γιόνσον και άλλαξε τα πράγματα στο β ημίχρονο αφήνοντας μέσα έναν από τους δύο προωθώντας τον Μάνταλο και τον Πινέδα στον άξονα.

Σημαντική νίκη και μετά από τις γκέλες ΠΑΟ και ΟΣΦΠ η ΑΕΚ το εκμεταλλεύτηκε σε βαθμούς αυτήν την αγωνιστική.

Τώρα ο Βόλος είναι ένα δύσκολο ματς. Η ΑΕΚ έχει απουσίες αρκετές στα άκρα και στον άξονα με κυριότερη του Γκατσίνοβιτς. Επιστρέφουν οι Άμραμπατ και Τσούμπερ και δυναμώνουν τις πτέρυγες επιθετικά.

Φρονώ ότι η ομάδα θέλει έναν έτοιμο μπακ χαφ ταχυδυναμικό να καλύψει τον Μοχαμάντι και ένα στόπερ στις μεταγραφές για να δώσει άλλη μια λύση στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και άρα play off.

Με βάση αυτά που βλέπουμε και τις αδυναμίες των αντιπάλων της μπορεί η ΑΕΚ να πάρει το νταμπλ και να γράψει ιστορία το 2023 μαζί με το νέο γήπεδο της.

Καλή χρονιά σε όλους!