AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμή και δόξα στον Σπύρο Κοντούλη με παρουσία κόσμου και τον… πειρατή Κουτσούμπα (photos)

Κάποια πράγματα δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις. Ο Σπύρος Κοντούλης φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και σήμερα το πρωί τιμήθηκε από τον κόσμο της ομάδας που αγαπούσε και ο οποίος τον έχει στη μνήμη του, αλλά και από το ΚΚΕ που πήρε την πρωτοβουλία σε μια άκρως λιτή και συναισθηματική εκδήλωση να του φτιάξει μια τιμητική πλακέτα η οποία θα βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το AEK24HOURS ήταν εκεί!

Ο εκλιπών υπήρξε υπόδειγμα αγωνιστικότητας και ήθους εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, συνδέοντας το όνομά του με τη σαρωτική αρμάδα της ΑΕΚ των τελών της δεκαετίας του 30′, που διέκοψε ο ιταλοελληνικός πόλεμος, ενώ πλήρωσε με τη ζωή του ότι βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της αντίστασης, μέσα από τις γραμμές του ΕΑΜ.

Η αποκάλυψη της τιμητικής πλακέτας έγινε από τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ στην εκδήλωση ήταν παρόντες φίλοι της ΑΕΚ φορώντας τις φανέλες της Ένωσης και φωνάζοντας συνθήματα. Ο κ. Κουτσούμπας μάλιστα φόρεσε καπέλο των Πειρατών του Ονείρου, ενώ αρκετοί ήταν και οι οπαδοί του Δικεφάλου από συνδέσμους της Original αλλά και από το φαν κλαμπ του “Σπύρου Κοντούλη”.