ΣΚΕΨΕΙΣ

Η ταν ή επί τας

Το CAS έκανε το θαύμα του και εκεί που είχαμε περίπατο για 2η θέση και Champions League η ομάδα μας μπαίνει στα δύο επόμενα ματς με ένα στόχο, τη νίκη!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΔΙΑΣ

Αρχής γενομένης από την Τετάρτη όπου η νίκη είναι μονόδρομος στον πρώτο τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Το ματς με τον ΠΑΟ ήταν πολύ επικίνδυνο, αφού η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο δεν έπεισε και από τύχη ελέω και Μπάρκα δεν ήμασταν πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το γκολ του Ολιβέιρα, η νίκη ήταν πολύ εύκολη.

Ο Καρέρα είναι στρατηγός. Κλειδώνει τα ματς και έχει έτοιμο πλάνο για κάθε αναποδιά. Εχει καταλήξει σε ένα 4-3-3 που γίνεται 4-2-3-1 εδώ και καιρό.

Μάνταλος, Ολιβέιρα, Κρίστισιτς όργνωσαν το γήπεδο και ήταν οι κορυφαίοι.

Στην άμυνα υπάρχει θέμα. Εκεί έχουμε αδυναμίες στο κέντρο με Σβάρνα και Τσιγκρίνσκι να μην έχουν στα ψηλά καλές τοποθετήσεις και είναι ευάλωτοι πίσω.

Στα θετικά ο Αραούχο, αφού για πολύ λίγο κέρδισε πέναλτι, έδωσε ασίστ και μόνο το γεγονός ότι χειροκροτάει τον Ολιβέιρα όταν μπαίνει αλλαγή, δείχνει πόσο αγαπά την ομάδα.

MVP ο Ράμπο Ολιβέιρα. Ο ορισμός του φορ. Είναι σε πολλή καλή κατάσταση και θα κάνει κι άλλα γκολ.

Ο ΟΣΦΠ έκανε αγγαρεία και ο ΠΑΟΚ κέρδισε σε ένα παιχνίδι που ο ΟΣΦΠ πέταγε χαρταετό και δεν το χτύπησε. Πήγε για ισοπαλία.

Η ΑΕΚ όταν πάει για νίκη, όταν είναι στα σχοινιά τα καταφέρει. Αυτό το ξέρουμε όλοι εμείς οι άρρωστοι που ξέρουμε το dna αυτής της ομάδας.

Ο στόχος είναι ένας: Η νίκη και στα τρία ματς!

«Η ταν η επί τας» όπως έλεγαν και οι Σπαρτιάτες στους στρατιώτες πριν τη μάχη.

Ή με την ασπίδα νικητές ή πανω σε αυτή πεθαμένοι!

ΑΕΚ εναντίον όλων!!!