AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανδριόπουλος: Αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο, η «OPAP Arena» θα πάρει άδεια λειτουργίας τον Σεπτέμβριο

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (27/6) με αφορμή την εισαγωγή της εταιρείας Dimand στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ο project manager και ιδιοκτήτης της Dimand, Δημήτρης Ανδριόπουλος μίλησε για την πορεία των έργων στην «OPAP Arena», αλλά και για το πότε θα είναι έτοιμο το νέο γήπεδο της ΑΕΚ ως προς τη λειτουργία του.

«Νομίζω ότι οι εργασίες έχουν φτάσει πλέον σε ένα σημείο που έχουν εξαιρετικά καλή πορεία», είπε και πρόσθεσε: «Για να είναι το γήπεδο έτοιμο να πάρει άδεια λειτουργίας, θα πρέπει να έχουν εκπληρωθεί όλες οι προϋποθέσεις. Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων λοιπόν δουλεύει καθημερινά γι’ αυτά που ζητάει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε να πάρει άδεια λειτουργίας το γήπεδο και να γίνουν τον Σεπτέμβριο τα εγκαίνια».

«Όλα τα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί. Πλέον είναι θέματα τεχνικά που πρέπει να λυθούν ή θέματα υλικών», επισήμανε και κατέληξε: «Αν δεν έχουμε κάποια απρόοπτα, τότε η πορεία των εξελίξεων είναι να πάρει άδεια λειτουργίας η «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena και να γίνουν τον Σεπτέμβριο τα εγκαίνια».