ΣΚΕΨΕΙΣ

Η οργή ξεχειλίζει…

Μαζεύτηκαν πολλά… Πάρα πολλά… Κάντε υπομονή και ο Μελισσανίδης θα τα αλλάξει όλα. Τα άλλαξε. Προς το χειρότερο… Από το 2018 και μετά από το ματς της Τούμπας που η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα είναι άφαντος! Χρωστά εξηγήσεις στον κόσμο της ΑΕΚ με δημόσια συνέντευξη Τύπου και όχι παρεΐστικες συναντήσεις με φίλους, γνωστούς και “δικούς του” οπαδούς.

Η οργή του κόσμου ξεχειλίζει. Λένε πως η επανάσταση έπρεπε να ξεκινήσει από το 2018 για μια ΑΕΚ πρωταθλήτρια. Δεν ξεκίνησε ποτέ… Αντίθετα ο Μελισσανίδης έκανε τα πάντα για να διαλύσει μια ομάδα που έβγαζε υγεία, πάθος, δυναμισμό και γούσταρε ο ΑΕΚτζής να έρχεται στο Νταχάου ΟΑΚΑ για να την βλέπει. Τόσο πετυχημένη καταστροφή είχαμε να ζήσουμε από την ημέρα του υποβιβασμού. Και άντε εκεί υπήρχαν άνθρωποι που δεν είχαν την οικονομική επιφάνεια. Τώρα; Τι φταίει; Τα στελέχη; Οι παίκτες; Οι άνθρωποι που είναι στην ΠΑΕ; Μα μόνοι τους ήρθαν; Είδαν φως και μπήκαν; Κάποιος έδωσε τη συγκατάθεσή του. Δεν την έδωσα εγώ! Δεν την δώσατε εσείς αδέλφια μου Ενωσίτες και Ενωσίτισσες. Ο Μελισσανίδης την έδωσε.

Και πάμε στην ουσία. Το τι πρέπει να γίνει από δω και πέρα που έπρεπε να έχει γίνει από το 2018. Ο Μελισσανίδης να βγει να πει ξεκάθαρα τι μπορεί να κάνει. Όχι τι θέλει, αλλά τι μπορεί! Γιατί κι εγώ θέλω πολλά, αλλά δεν μπορώ… Όχι με λόγια του στυλ “θα ζαλιστείτε, θα φτιάξω ομαδάρα, θα τρομάξετε, θα.., θα…, θα…”. Χορτάσαμε από λόγια. Πράξεις θέλουμε!

Επίσης θα πρέπει χθες κιόλας ο Αλμέιδα (που και σε αυτό πρωτοτυπήσαμε και δεν τον έχουμε ανακοινώσει ακόμα) να πάρει τηλέφωνο τον Μελισσανίδη και να του πει: “Mister έχεις όρεξη να βάλεις 20 εκατ. ευρώ για παιχταράδες;” Αν το κάνει καλώς. Αν όχι τότε θα ρίξουμε πάλι την ευθύνη στον προπονητή που έρχεται και αυτός ως ένα μεγάλο στοίχημα για να μπει στο νέο γήπεδο, το οποίο θυμίζει αρένα λεόντων για τους αντιπάλους, αλλά ξέρετε πως είναι αυτά τα πράγματα; Μπορεί να γίνει αρένα λεόντων και για εμάς…

Ακόμα θα πρέπει ο Μελισσανίδης να σκίσει χθες κιόλας, αν δεν το έχει κάνει, το συμβόλαιο που υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν με το ΟΑΚΑ για τις δήθεν ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να φέρει την ΑΕΚ στη Ριζούπολη. Ένα βήμα πριν μπούμε στο γήπεδο ώστε να καταλάβουν και οι ίδιοι οι παίκτες σε ποια ομάδα παίζουν.

Επίσης ξήλωμα σε όλους τους γαύρους που είναι στην ομάδα. Και είναι πολλοί… Ξήλωμα σε αυτούς που δεν ξέρουν τι εστί ΑΕΚ. Ξήλωμα σε soft προσωπικότητες. Τα ονόματα είναι γνωστά. Από τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο μέχρι τον τελευταίο που ανοίγει τις πόρτες και φυγαδεύει τους παίκτες από άλλη πόρτα.

Ακόμα θα πρέπει να γίνεται ξεσκαρτάρισμα και στο οπαδικό κίνημα. Τώρα ή μετά που θα μπούμε στον ΝΑΟ δεν με ενδιαφέρει. Τα νέα παιδιά θα πρέπει να μάθουν τι είναι η ΑΕΚ. Δεν ξέρουν… Το μόνο που ξέρουν είναι να έχουν μια μπύρα στο χέρι, ένα τσιγάρο, μια δήθεν μαγκιά και να κάνουν “ντου”. Όχι αυτό δεν είναι ΑΕΚ. Διαβάστε το μανιφέστο της Original και θα καταλάβετε τι είναι ΑΕΚ. Πάρτε έναν παλιό Δικέφαλο (τον γνήσιο) και θα μάθετε τι είναι η ΑΕΚ. Ρωτήστε τους 50 plus για εκδρομές, πορείες, συνθήματα και θα καταλάβετε τι είναι η ΑΕΚ. Ξεστραβωθείτε… Γιατί ζείτε με την ελπίδα ότι ο Μελισσανίδης είναι κάποιος ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα!

Θέλω να γράψω πολλά. Οργισμένος είμαι κι εγώ όπως κι εσείς. Όχι γιατί χάσαμε την Ευρώπη και την 4η θέση. Προς Θεού!!! Την ΑΕΚ μόνο 1η την θέλουμε. Αλλά γιατί υπάρχει η αδιαφορία και όλα γίνονται για το χρήμα. Γιατί πρέπει όλοι εσείς να μιλήσετε και να μην κρύβεστε πίσω από το γήπεδο. Άλλο το γήπεδο, άλλο η ομάδα!!!