AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θυμηθείτε ότι είστε η ΑΕΚ και κερδίστε στην Τούμπα

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης για την ΑΕΚ στο αποψινό (20:00, Novasports Prime) παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League 1.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης πρέπει να θυμηθούν σε ποια ομάδα παίζουν και να κερδίσουν τους Θεσσαλονικείς. Διαφορετικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι και καταστροφικό για την προσπάθεια εξόδου στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ που βρίσκεται σε δυσχερή θέση στη διεκδίκηση μιας θέσης στο Europa Conference League, «καίγεται» για νίκη. Τα προβλήματα είναι πολλά για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, καθώς εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Αραούχο, Σιμόες, Γέβτιτς και Τάνκοβιτς, ενώ εκτός αποστολής έμειναν χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα οι Βράνιες και Λε Ταλέκ. Τον αγώνα θα παρακολουθήσει από μπουθ της Τούμπας ο Ματίας Αλμέιδα, που θα αναλάβει να χτίσει την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Η αποστολή: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Τζούντα Γκαρσία.

Μια πιθανή 11άδα για τους κιτρινόμαυρους μπορεί να είναι η εξής: Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Τσούμπερ, Γκαρσία, Άμραμπατ.