AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Στάνκοβιτς και Ανσαριφάρντ, αλλά χωρίς Άμραμπαντ και Βράνιες η ΑΕΚ στα Γιάννενα (photo)

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τους Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο πρώτος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, ενώ ο δεύτερος θα αγωνιστεί με προστατευτικά γυαλιά.

Αντίθετα εκτός τέθηκαν ο Νορντίν Άμραμπατ που δεν μπόρεσε τελικά να ξεπεράσει στο 100% τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες ημέρες αλλά και ο Όγκνιεν Βράνιες, που αντιμετωπίζει διάστρεμμα στην ποδοκνημική. Παράλληλα προέκυψαν και δύο προβλήματα (δεν είναι κάτι σοβαρό) της τελευταίας στιγμής με τον Νταμιάν Λε Ταλέκ που έχει ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο και τον Κλεμάν Μισλέν που πονάει από ένα χτύπημα στην αριστερή πτέρνα. Οι δύο Γάλλοι, ακολούθησαν θεραπεία σήμερα στα Σπάτα και αυτομάτως τέθηκαν νοκ άουτ. Εκτός μάχης είναι και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, που αντιμετωπίζει σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Όγκνιεν Βράνιες ακολούθησε θεραπεία, ενώ θεραπεία έκαναν και οι Νταμιάν Λε Ταλέκ, Κλεμάν Μισελέν. Ο πρώτος λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό γόνατο και ο δεύτερος εξαιτίας ενός χτυπήματος στην αριστερή πτέρνα. Οι Νόρντιν Άμραμπατ και Μουαμέρ Τάνκοβιτς γυμνάστηκαν ατομικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (18.00) εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα Play-Offs.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Λάτσι, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Σιμόες, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ.