AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούτε τώρα ήρθε η νίκη για την ΑΕΚ Β

Η ΑΕΚ Β γνώρισε την ήττα από τα Χανιά με 2-1, στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής της Super League 2, ο οποίος διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων.

Η ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα είχε καλές στιγμές στο παιχνίδι και τελικά προηγήθηκε στο 49′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Γιούση, όμως η εικόνα του ματς άλλαξε πλήρως έπειτα από την αποβολή του Ζίγκα Λάτσι στο 61′, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν δύο γκολ, με τον Κολλά στο 80′ και τον Τριανταφυλλάκο στην εκπνοή.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 6′. Ο Βάρκας δοκίμασε ένα σουτ, όμως ο Γκίνης απέκρουσε. Στο 14′ ο Κοσίδης έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Έξι λεπτά μετά ο Κοσίδης έκανε την πάσα, ο Γιούσης έπιασε το σουτ, αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 32′ το σουτ του Σταμούλη, μπλόκαρε ο Κουτζαβασίλης. Τρία λεπτά αργότερα ο Κόλα βγήκε τετ α τετ, έκανε το σουτ, αλλά ο Γκίνης κατάφερε να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 37′ ο Γιούσης έκανε σουτ, ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε με υπερένταση και το πλασέ του Μπούση σε δεύτερο χρόνο πέρασε άουτ! Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα
42’ Ο Μουστακόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο Γιούσης πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ. Στο 49′ ο Γερολέμου κέρδισε πέναλτι και ο Γιούσης το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1!!! Τα Χανιά απείλησαν στο 55′. Ο Φόμπι έκανε σέντρα ο Βασιλόγιαννης πήρε την κεφαλιά και ο Γκίνης απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 61′ ο Ζίγκα Λάτσι (που είχε αντικρίσει κίτρινη κάρτα μόλις στο 12’) είδε την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη για μαρκάρισμα. Στο 71′ έπειτα από κεφαλιά – πάσα του Βάρκα ο Βασιλόγιαννης έκανε το σουτ, αλλά ο Αρβανίτης κατάφερε να διώξει με τάκλιν τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος. Η ισοφάριση για τα Χανιά ήρθε στο 80′. Ο Βάρκας έστρωσε τη μπάλα στον Κολλά και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 92′ ο Καψάλης έκανε ένα γύρισμα μέσα στην περιοχή και ο Τριανταφυλλάκος με πλασέ έκανε το 2-1.

ΧΑΝΙΑ: Κουτζαβασίλης, Φόμπι (81′ Καψάλης), Ζιούλης, Παντεκίδης, Κογιέτε (70′ Καμαρά), Παναγιωτούδης, Κάρλος (81′ Βασιλακάκης), Βάρκας, Τριανταφυλλάκος, Βασιλόγιαννης, Κόλα (58′ Κολλάς).

ΑΕΚ Β: Γκίνης, Σταμούλης, Λάτσι, Γιαννούτσος, Μπούσης (78΄Παρράς), Μπάμπης, Μουστακόπουλος, Γιούσης (78′ Γκαρσία), Γερολέμου (66΄Αρβανίτης), Μιτάι, Κοσίδης (70′ Χριστόπουλος Ευθ.).