AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρέδωσε δύο ιστορικές εμφανίσεις και ένα κομμάτι από τον εαυτό του ο Λάμπρος Γεωργιάδης στο Μουσείο του γηπέδου της ΑΕΚ

Για εκείνον πρόκειται για ενθύμια ταυτισμένα με την ίδια του τη ζωή! Για το Μουσείο της ομάδας μας στην Opap Arena πρόκειται για σπανιότατα εκθέματα, από τα ελάχιστα που έχουν… διασωθεί και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις προθήκες του!

Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας μας, Λάμπρος Γεωργιάδης, πρόσφερε για το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ δύο ιστορικά σετ εμφανίσεων! Το πρώτο είναι αυτό που φόρεσε με το νούμερο 12 στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 7 Μαϊου 1989, μπαίνοντας ως αλλαγή στη θέση του Γιώργου Σαββίδη, και το δεύτερο ένα από τα δεκατέσσερα (μαζί με των δύο τερματοφυλάκων) που ετοιμάστηκαν για την πρωταθληματική φιέστα με τον ΠΑΟΚ μία εβδομάδα μετά!

«Από τη μία πραγματικά χαίρομαι και είμαι υπερήφανος που οι δύο αυτές εμφανίσεις θα μπουν στο Μουσείο της ΑΕΚ και από την άλλη αισθάνομαι σαν να έχω παραδώσει ένα κομμάτι από τον ίδιο μου τον εαυτό!» μας είπε συγκινημένος ο Λάμπρος Γεωργιάδης περιγράφοντας τον πραγματικά… ηρωικό τρόπο με τον οποίο διέσωσε αυτά τα δύο σπάνια σετ εμφανίσεων του πρώτου επαγγελματικού πρωταθλήματος της ΑΕΚ.

Λάμπρο Γεωργιάδη, σε ευχαριστούμε θερμά για αυτή την προσφορά!

Ευχαριστούμε πολύ τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φίλους της ΑΕΚ για την τεράστια επιθυμία τους να προσφέρουν ενθύμια ζωής και θυμίζουμε ότι το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων! Οσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο email [email protected] υπ’ όψιν των κ.κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου