AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το λάθος του Τσούμπερ και οι συστάσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο Στίβεν Τσούμπερ έκανε… πατάτα με το υβριστικό περιεχόμενο κατά του ΠΑΟΚ και η ΠΑΕ ΑΕΚ “τρέχει” να μαζέψει την… πλάκα της φίλης του Ελβετού. Όπως και να έχει το βίντεο βγήκε στη δημοσιότητας και “καίει” τον μέσο της Ένωσης.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ πήρε θέση για την υπόθεση με το βίντεο, όπου εμφανίζεται ο Στίβεν Τσούμπερ να λέει «Μόνο ΑΕΚ», με τον Ελβετό στη συνέχεια να αναφέρεται με υβριστικό χαρακτηρισμό κατά του ΠΑΟΚ.

Η Ένωση ξεκαθαρίζει πως θα γίνουν σοβαρές συστάσεις στον παίκτη να είναι πολύ προσεκτικός ακόμη και σε στιγμές χαλαρότητας ή σε στιγμές που θεωρεί ο ίδιος εντελώς προσωπικές. Ξεκαθαρίζει πως το βίντεο δεν ανέβηκε από τον ίδιο και ξεκαθαρίζει πως ήταν ένα στιγμιότυπο με καθαρά πλάκα από την κοπέλα προς ένα τρίτο άτομο με πρωταγωνιστή τον Ελβετό.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ αναφέρει για το περιστατικό πως ο Τσούμπερ ουδέποτε ανέβασε κάποιο βίντεο. Τονίζει πως όποιος το έχει δει καταλαβαίνει πως η κοπέλα που εμφανίζεται σ’ αυτό, του ζητεί να απευθυνθεί σε κάποιο πρόσωπο συγκεκριμένο, προφανώς φίλο της και κάνουν πλάκα.

Η ΑΕΚ υπογραμμίζει ότι «όχι και να λέμε πως ο Τσούμπερ έκανε κάποια ανάρτηση με συγκεκριμένο περιεχόμενο κσι στόχευση. Ούτε έχει καμιά σχέση με την περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Άρη που έκανε προσωπικές αναρτήσεις με προσβλητικό περιεχόμενο για την ΑΕΚ, στοχευμένα».