AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η γκολάρα του Τζούντα Γκαρσία δεν αρκούσε για την ΑΕΚ Β (1-1) με τον Εργοτέλη

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν ΑΕΚ Β και Εργοτέλης, σε παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Super League 2, το οποίο διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης».

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου άνοιξε το σκορ στο 16′ με εκπληκτικό σουτ του Τζούντα Γκαρσία, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 32′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τάιρον.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Τζούντα Γκαρσία προειδοποίησε τους Κρητικούς με σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 12′ το σουτ του Τάιρον, απέκρουσε στη γωνία του ο Γκίνης. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Τζούντα Γκαρσία έκανε ένα καταπληκτικό μακρινό σουτ και έστειλε τη μπάλα στο δεξιό «παραθυράκι» του Τσέλιου για το 1-0! Στο 20′ ο Γιούσης συνδυάστηκε με τον Μιτάι έξω από την περιοχή, έκανε και το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 32′ ο Τάιρον με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1). Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 45′. Ο Γιούσης εκτέλεσε κόρνερ, ο Ρουκουνάκης έκανε με τη μία το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 55′ ο Κοκκίνης δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, ο Γκίνης έπεσε σωστά και μπλόκαρε. Στο 63′ ο Πέιου έκανε σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει άουτ. Πέντε λεπτά μετά ο Τάιρον έκανε ένα δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση, όμως δεν βρήκε στόχο. Στο 90′ το διαγώνιο σουτ του Κατσούρι μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο Γκίνης. Ένα λεπτό μετά ο Κοσίδης πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Τσέλιος μπλόκαρε. Στο 93′ ο Μουστακόπουλος δοκίμασε το πόδι του, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Η τελευταία φάση ήρθε στο 96′ για την ΑΕΚ Β. Ο Γκαρσία γύρισε από δεξιά, αλλά ο Γιούσης από το ύψος του πέναλτι δεν κατάφερε να πιάσει καλά το σουτ.

ΑΕΚ Β: Γκίνης, Ραντόνια, Κορνέζος, Λάτσι (46′ Γιαννούτσος), Μιτάι (71′ Γεωργέας), Ρουκουνάκης, Μουστακόπουλος (90+5′ Αρβανίτης), Τζ. Γκαρσία, Γιούσης, Παρράς, Γκολφίνος (71′ Κοσίδης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τσέλιος, Ντουμάνης (72′ Κατσούρι), Σαρρής (60′ Κόλα), Μίκο, Σερβιλάκης, Πέιος, Βουτσάς, Κοκκίνης (72′ Κουτάντος), Μπουτσάκης (83′ Νεράλ), Αμπντουλαχί, Τάιρον (83′ Πατρινός).