Χατζισαφί: Στην ΑΕΚ αισθανόμαστε μέλη μιας οικογένειας

Οικογένεια χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Εσχάν Χατζισαφί. Ο Ιρανός μπακ μίλησε στην Cosmote TV τόσο για το πώς νιώθει στην ομάδα, όσο και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Για το πώς αισθάνεται στην ΑΕΚ:

Σας λέω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, ότι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της ΑΕΚ. Αυτή η ομάδα είναι πραγματικά σαν οικογένεια. Σε αυτή την ομάδα νιώθουμε ότι είμαστε μέρος της οικογένειας της ΑΕΚ. Και πραγματικά ελπίζω να πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον. Επίσης, θέλω να πω ότι απολαμβάνω τη ζωή στην Ελλάδα και την Αθήνα.

Για την εικόνα της ΑΕΚ που συνδυάστηκε με νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα:

Ξέραμε ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τον είχαμε αντιμετωπίσει και στον πρώτο γύρο της σεζόν και είχαμε επίσης ένα σκληρό ματς.

Οπότε, ήμασταν αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Μπορέσαμε και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, έχοντας απόλυτη συγκέντρωση. Και με αυτόν τον τρόπο δώσαμε χαρά στον κόσμο μας.

Για τα αρνητικά αποτελέσματα στα προηγούμενα παιχνίδια:

Στην πραγματικότητα, έχουμε παίξει καλά στα περισσότερα παιχνίδια, έχοντας δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Παρουσιαζόμαστε οργανωμένοι, «διαβασμένοι» και σε πολλές περιπτώσεις υπερτερούμε των αντιπάλων μας. Αλλά μέχρι στιγμής, έχουμε σταθεί πραγματικά πολύ άτυχοι. Οι υπόλοιπες ομάδες έχουν πάρει νίκες στα τελευταία λεπτά, πετυχαίνοντας γκολ. Αν κι εμείς είχαμε την ίδια τύχη, όπως οι άλλες ομάδες, θα είχαμε πάρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Πραγματικά, ελπίζω να είμαστε πιο τυχεροί από εδώ και πέρα για να πάρει χαρά ο κόσμος μας.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

Το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Στο ματς του πρώτου γύρου, κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Τα παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι πάντα πολύ δυνατά. Και αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας.