AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμεινε στο μηδέν στην Καλαμάτα, φωνάζει για πέναλτι στο 73′ η ΑΕΚ Β

Η ΑΕΚ Β έμεινε στο 0-0 με την Καλαμάτα, σε αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Super League 2, ο οποίος διεξήχθη στο γήπεδο της Μεσσήνης.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδοπουλου είχε ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ στο 73′ δεν της δόθηκε πέναλτι για χέρι μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Μόλις στο 4′ το δυνατό σουτ του Αναστασόπουλου έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Γκίνης εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 20′ ο Γιούσης, έπειτα από μια βαθιά μπαλιά, βγήκε τετ α τετ, αλλά ο Μπακαγιόκο με τάκλιν έβαλε την τελευταία στιγμή την κόντρα στο πλασέ του άσου της ΑΕΚ! Δύο λεπτά μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπακαγιόκο πήρε μια κεφαλιά, αλλά ο Γκίνης απέκρουσε και πάλι. Στο 28′ ο Μιτάι δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήρθε στο 43′. Ο Λουκίνας μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Κορνέζος έβαλε ωραία την προβολή και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 59′ ο Μουστακόπουλος έκανε ένα πλασέ από καλή θέση λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ! Δέκα λεπτά αργότερα ο Ιατρούδης έπαιξε κάθετα για τον Παρρά, αυτός σούταρε από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, όμως η μπάλα έφυγε άουτ! Στο 72′ ο Γιούσης εκτέλεσε κόρνερ, ο Χριστόπουλος πήρε την κεφαλιά, ο Μόζερ απομάκρυνε πάνω στη γραμμή! Ένα λεπτό μετά σε γύρισμα που έγινε προς την περιοχή της Καλαμάτας ο Παπατόλιος σταμάτησε την μπάλα με το χέρι, όμως δεν δόθηκε το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ από τον διαιτητή. Στο 78′ ο Λουκίνας μπήκε στην περιοχή, έκανε ένα πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά ο Τάτος έκανε σουτ από καλή θέση μέσα από την περιοχή, όμως δεν κατάφερε να βρει στόχο. Έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης, Μόζερ (82′ Μαβιγκά), Αναστασόπουλος, Παυλίδης (64′ Ματέους Άλβες), Τάτος, Γρίβας (64′ Φελίπε), Λουκίνας.

ΑΕΚ Β: Γκίνης, Ραντόνια (82′ Σταμούλης), Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μιτάι, Μπάμπης, Μουστακόπουλος, Τζ. Γκαρσία (61′ Ευθ. Χριστόπουλος), Γερολέμου (68′ Παρράς), Γιούσης, Κοσίδης (68′ Ιατρούδης).