AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κώστας Μάρκου ήταν αυτό που λέμε… ΑΕΚ

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Κώστας Μάρκου, ένας άνθρωπος με πολυετή προσφορά στην οικογένεια της ΑΕΚ, η οποία και τον «αποχαιρέτησε». Ένας άνθρωπος που ήταν αυτό που λέμε… ΑΕΚ και έδινε ό,τι είχε χωρίς να πάρει πίσω τίποτα.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τη λύπη της για την απώλεια του Κώστα Μάρκου, ενός ανθρώπου που σε όλη του τη ζωή ήταν κοντά στον σύλλογο, πάντα έτοιμος να προσφέρει κάθε δυνατή υπηρεσία. Όσοι τον γνωρίσαμε, θα τον θυμόμαστε με σεβασμό και θα τιμούμε τη μνήμη του. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Μάρκου που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο αγαπημένος μας Κώστας ήταν ένας άνθρωπος ταγμένος στην αγάπη και στην υπηρεσία της ΑΕΚ, ενώ δεν έλειψε ποτέ από κοντά μας σε κάθε δραστηριότητα του Συνδέσμου μας. Σήμερα χάσαμε έναν αγαπημένο φίλο, ένα μεγάλο Ενωσίτη, έναν σπάνιο άνθρωπο. Να είναι ελαφρύ το χώμα!»

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου:

«Είμαι συντετριμμένος από το χαμό του σπουδαίου ΑΕΚτζή και προσωπικού μου φίλου, Κώστα Μάρκου. Ο εκλιπών από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε τον αγώνα για την αναγέννηση του Σωματείου, βγήκε μπροστά χωρίς δεύτερη σκέψη και υπηρέτησε την αγαπημένη του ομάδα από κάθε πόστο που του ζητήθηκε. Διετέλεσε Γενικός Αρχηγός και Επόπτης Εφόρων με μεγάλη επιτυχία και δεν υπήρξε μέρα που να μην πάλεψε για την αγαπημένη του ΑΕΚ. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ φίλε Κώστα».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η οικογένεια της AEK ΒC εκφράζει τη θλίψη και την οδύνη της για το χαμό του Κώστα Μάρκου. Ο εκλιπών, άοκνος εργάτης και πιστός στρατιώτης του Συλλόγου, τον οποίο υπηρέτησε από διάφορα διοικητικά πόστα, συνοδοιπόρος και υποστηρικτής και της ”Βασίλισσας” σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, έφυγε από τη ζωή κι άφησε πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό και βαρύ αποτύπωμα άδολης αγάπης και ανείπωτης αυταπάρνησης. Καλό Ταξίδι, ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΥ».