AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη και πάρτι θέλει η ΑΕΚ απέναντι στον Άρη

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι η ΑΕΚ φιλοξενεί απόψε (19:30, Cosmote Sport 1 HD) τον Άρη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η Ένωση προέρχεται από τρεις σερί νίκες, τις δύο με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της. Την περασμένη Κυριακή (24/10) αποχώρησε με το υπέρ της 3-1 από την έδρα του Βόλου, με τον Στίβεν Τσούμπερ να… οργιάζει (γκολ και δύο ασίστ). Μετά και τα αποτελέσματα του Σαββάτου (30/10), βρίσκεται στην 3η θέση με 16 βαθμούς -όσους έχει και ο 2ος ΠΑΟΚ- ούσα στο -4 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (20β.), με τους δύο τελευταίους βέβαια να έχουν και από ένα ματς περισσότερο.

Ο 41χρονος προπονητής της ΑΕΚ είδε τον Λιβάι Γκαρσία να… σπάσει τα κοντέρ, ύστερα από τον σοκαριστικό του τραυματισμό στον αυχένα (κάκωση συνδέσμων αυχενικής μοίρας) στην αναμέτρηση του Βόλου και αναμένεται να είναι στην αποστολή. Στη χθεσινή προπόνηση ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και δεδομένης και της τεράστιας θέλησής του, θα βρεθεί στην αποστολή και δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής. Αντίθετα, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Άμραμπατ (ρήξη συνδέσμων στον αριστερό ώμο στο ματς με τον Βόλο), Γέβτιτς, Θεοχάρης και Γαλανόπουλος.

Όπως συνηθίζει στα εντός έδρας παιχνίδια ο Αργύρης Γιαννίκης από την ημέρα που ήρθε στην ΑΕΚ, οι παίκτες της ομάδας έμειναν σπίτι τους το Σάββατο και ανήμερα του αγώνα (στις 10:30) θα κάνουν ενεργοποίηση στα Σπάτα. Στη συνέχεια θα γίνει γνωστή η αποστολή, η οποία και θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Στο ΟΑΚΑ αναμένεται να καταγραφεί η μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου σε εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ, ύστερα από το ξέσπασμα της πανδημίας στην Ελλάδα. Η διοίκηση της ΑΕΚ περιμένει να δει στο στάδιο 40.000 θεατές.