ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μαύρη σελίδα που δεν θα σβήσει ποτέ

Οσο και να προσπαθούν να μας πείσουν κάποιοι για τις μέρες αναγέννησης και ελπίδας που έρχονται, η 21η Απριλίου του 2013 θα παραμείνει η μαύρη σελίδα που δεν θα σβήσει ποτέ από την ιστορία της ΑΕΚ.

Το 2013 ήταν μαρτυρικό για την Ενωση με την 14η Απριλίου να είναι μια ιστορική μέρα. Οι κιτρινόμαυροι φτάνουν στο χείλος του γκρεμού μετά τη διακοπή στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Μερίδα οπαδών εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο μετά την επίτευξη τέρματος από τους φιλοξενούμενους και ο διαιτητής Τριτσώνης διακόπτει το παιχνίδι με υπαιτιότητα της Ενωσης.

Επτά μέρες αργότερα, η ΑΕΚ παίζει το τελευταίο της χαρτί κόντρα στον Ατρόμητο. Η  Ενωση θέλει νίκη στο Περιστέρι για να ελπίζει στην εκδίκαση της έφεσης για την ποινή που της είχε επιβληθεί πρωτόδικα για τα επεισόδια και τη διακοπή στο ματς με τον Πανθρακικό. Ο Ατρόμητος όμως αποδεικνύεται “σκληρό καρύδι” για τους κιτρινόμαυρους, καθώς επικρατεί με 1-0 και βάζει “ταφόπλακα” στις όποιες ελπίδες του δικεφάλου.

Δύο μέρες μετά και συγκεκριμένα την 23η Απριλίου, η Original επισκέπτεται τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε μια προσπάθεια να τον πείσει να εμπλακεί στα διοικητικά. Οι δύο πλευρές συνομιλούν για αρκετή ώρα, με τον Τίγρη να στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για επιστροφή του στην ηγεσία της ΑΕΚ. Μετά την ολοκλήρωση του ραντεβού ο Δημήτρης Μελισσανίδης τάσσεται υπέρ της εκκαθάρισης, κάνοντας λόγο για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ επιθυμία του είναι και η σύμπραξη των μετόχων για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Το ίδιο βράδυ ο Δημήτρης Χατζηχρήστος ανακοινώνει την απόφασή του να αποχωρήσει από την ηγεσία της Original (ρωτήστε τον Μίμη για τους πραγματικούς λόγους της αποχώρησής του), γεγονός που μαρτυρά δρομολόγηση εξελίξεων στην ομάδα.

Τα υπόλοιπα λίγο πολύ γνωστά. Αρκεί κάποιος να ανατρέξει στο παρελθόν και να δει το παρόν με ευχές για ένα καλύτερο μέλλον!