AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Στο γκολ

Ήττα με 12-11 από την ΝΕ Πατρών για την ΑΕΚ παρά την πολύ καλή προσπάθεια, για την πρεμιέρα του Β’ ομίλου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών.

Το πρώτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με την ΑΕΚ να σκοράρει νωρίς και την γηπεδούχο ομάδα της Πάτρας να ισοφαρίζει στην επόμενη φάση. Το τέλος του πρώτου μέρους βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 4-4, ενώ το δεύτερο οκτάλεπτο ξεκίνησε καλύτερα για τους γηπεδούχους που σκόραραν νωρίς και πήραν προβάδισμα με 5-4. Η «Ένωση» χρειάστηκε πεντέμιση λεπτά για να σκοράρει για το 6-5, ενώ το ημίχρονο έληξε ισόπαλο με 6-6.

Κακό ξεκίνημα και στο τρίτο μέρος του παιχνιδιού για την ΑΕΚ, που δέχτηκε 2 γκολ γρήγορα (8-6). Στη συνέχεια προσπάθησε να μειώσει (9-8), όμως στο τέλος βρισκόταν πίσω στο σκορ με 11-9. Στην τελευταία περίοδο η ΑΕΚ προσπάθησε να ισοφαρίσει αρχικά, χωρίς να τα καταφέρει όμως, γνωρίζοντας την ήττα με 12-11.

ΝΕ Πατρών – ΑΕΚ 12-11

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 2-2, ,5-3, 1-2

ΝΕΠ: Αναγνώστου, Γιαννακόπουλος, Τσίπης, Καραϊσκος 1, Αμπντελχαμίντ 7, Νταλάπας 2, Αβαγιάνος, Αντίοχος, Γουρδούπης, Γιουτμάζ 1, Τσαχιλίδης, Καρράς, Δραγώνας, Μπενέτος, Βαλουξής

ΑΕΚ: Καζάκος, Τουρκομένης 4, Στάμελος 1, Μιγκλής, Δημητρούλης, Παπαδημητρίου 2, Μπλάνης 3, Κοτσάμπας 1, Θώμογλου, Στελλάτος, Ρουμάνης, Μουρατίδης, Μαυριόπουλος, Νατσούλης, Σάββιτς

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *