AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ Β

Η ΑΕΚ Β φιλοξενείται από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (15:00, ΣΚΑΪ) για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα προέρχεται από ένα ματς “ροντέο” (2-2) με την Καλαμάτα, όπου είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, αλλά την άφησε να ξεφύγει στα τελευταία λεπτά. Η Ένωση έχει κάποιες σημαντικές απουσίες, με τον επιθετικό Θεοδωρίδη να είναι τιμωρημένος και τους Κοντονίκο, Φοφανά και Ντοναλντόνι να παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών. Θετική η επιστροφή των Αγγελόπουλου και Μαρούτση, ενώ ο Νίνο αναμένεται να επανέλθει μετά τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός στο προηγούμενο ματς.

Από την άλλη πλευρά, ο Πανιώνιος είναι η μοναδική ομάδα της Super League 2 που δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ, κρατώντας το παθητικό του στο μηδέν. Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη δείχνει σταθερότητα και υπομονή στο παιχνίδι της, και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενω την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε με 2-0 το Αιγάλεω.

Για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ Β, οι τραυματισμοί είναι ένα ζήτημα, καθώς ο έμπειρος αμυντικός Αυλωνίτης θα μείνει εκτός, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γκίνι και Φελίσιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *