AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη φυλακή ακόμα 15 κατηγορούμενοι, σε 16 φυλακές οι συλληφθέντες

Άλλοι 15 κατηγορούμενοι για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια με θύμα τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή οδηγούνται στη φυλακή.

Νωρίτερα σήμερα προφυλακιστέος κρίθηκε ο Κροάτης χούλιγκαν που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, μετά την απολογία του στον 14ο ανακριτή που μετέβη στο νοσοκομείο.

Το Σάββατο (12/08) στους ανακριτές απολογήθηκαν 40 από τους κατηγορούμενους, οι οποίοι κρίθηκαν και αυτοί προσωρινά κρατούμενοι.

Συνολικά οι 105 κατηγορούμενοι καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για κακουργήματα που αφορούν τη δράση εγκληματικής οργάνωσης, έκρηξης και κατοχής εκρηκτικών αλλά και για πλημμελήματα όπως αυτά της παράνομης κατοχής όπλων, της βιαιοπραγίας με βάση τον αθλητικό νόμο, της φθοράς κά.

Η διαδικασία των απολογιών ξεκίνησε την Παρασκευή (11/08), όπου ενώπιον των Ανακριτών οδηγήθηκαν 30 από τους κατηγορούμενους, οι οποίοι μετά το πέρας της διαδικασίας κρίθηκαν όλοι τους προφυλακιστέοι.

Σε 16 φυλακές οι συλληφθέντες

Στο μεταξύ εκδόθηκαν ήδη 41 φυλακιστήριαπου αφορούν την προσωρινή κράτηση των συλληφθέντων σε 16 φυλακές της χώρας.

Ειδικότερα, 8 άτομα θα οδηγηθούν στις φυλακές του Αυλώνα και άλλοι 6 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον Κορυδαλλό. Οι υπόλοιποι προφυλακισμένοι θα μεταφερθούν στις υπόλοιπες φυλακές.

Αναλυτικά, οι προφυλακιστέοι θα οδηγηθούν στα σωφρονιστικά καταστήματα ως εξής:

Κομητηνή 1 άτομο
Μαλανδρίνο 3 άτομα
Γρεβενά 1 άτομο
Χίο 1 άτομο
Θεσσαλονίκη 3 άτομα
Κορυδαλλό 6 άτομα
Νιγρίτα 1 άτομο
Λάρισα 2 άτομα
Πάτρα 1 άτομο
Χανιά 3 άτομα
Κω 1 άτομο
Βόλο 3 άτομα
Ναύπλιο 2 άτομα
Τρίκαλα 2 άτομα
Ιωάννινα 2 άτομα
Αυλώνα 8 άτομα