AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διλήμματα για την εντεκάδα

Στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του βρίσκεται ο Ματίας Αλμέιδα ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Εκεί όπου την περσινή σεζόν η ΑΕΚ άφησε δύο βαθμούς και καλείται να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη.

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει αρκετά διλήμματα για την εντεκάδα, χωρίς να έχει παρουσιάσει ακόμη κάποιες ενδείξεις των σκέψεών του. Το βασικό είναι να δούμε αν θα επιμείνει στο σχήμα με δύο επιθετικούς ή θα το διαφοροποιήσει.

Φαίνεται πως στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψει ο Ορμπελίν Πινέδα που ήρθε από τον πάγκο απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ υποψηφιότητα θέτει και ο Νίκλας Ελίασον, που ξεπέρασε την αδιαθεσία που τον έθεσε εκτός αποστολής την Κυριακή.

Λογικά στην τετράδα της άμυνας δεν αναμένονται αλλαγές, με τους Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Πήλιο να έχουν τον πρώτο λόγο, ωστόσο από εκεί κι έπειτα υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές.

Κι αυτό διότι την επόμενη Τετάρτη υπάρχει το παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος στη Νέα Φιλαδέλφεια και ίσως υπάρξουν αλλαγές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *