AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Μαρσιάλ! Ξεκίνησε η ανταλλαγή εγγράφων και απομένει η επίσημη ανακοίνωση!

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ είναι ο Άντονι Μαρσιάλ. Οι στενοί συνεργάτες του Μάριου Ηλιόπουλου έτρεξαν την υπόθεση και βρίσκονται μια ανάσα από το να πάρουν την υπογραφή του Γάλλο επιθετικού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ετήσιο συμβόλαιό του θα είναι πάνω από 3.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους με τον Μαρσιάλ να υπογράφει για τρία χρόνια και το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα 10.000.000 ευρώ.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων. Μάλιστα, η Ένωση περίμενε το τελικό ΟΚ και πρόθεσή της ήταν να το ανακοινώσει την Δευτέρα (16/9) στο γήπεδο, στο ματς με τον Βόλο, αλλά υπήρξε μία καθυστέρηση και τελικά αυτό δεν έγινε.

Ο Μαρσιάλ γεννήθηκε στη Γαλλία, έχοντας καταγωγή από την Γουαδελούπη. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Λες Ολίς και στη συνέχεια στις ακαδημίες της Λιόν. Από εκεί προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και το 2013 μετακόμισε στη Μονακό, έναντι 6 εκατ. ευρώ. Σε δυο χρόνια πέτυχε 11 γκολ σε 49 παιχνίδια και κέρδισε το βραβείο του Golden Boy το 2015.

Το καλοκαίρι του 2015 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε 36 εκατ. λίρες στη Μονακό για να κάνει δικό της τον Γάλλο επιθετικό, συν 21,6 εκατ. λίρες σε μορφή μπόνους.

Στους «κόκκινους διαβόλους» δεν άργησε να καθιερωθεί και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τίτλους. Από το 2021 άρχισε να χάνει τη θέση του στην ενδεκάδα και μετακόμισε ως δανεικός στη Σεβίλλη, όπου δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. Επιστρέφοντας στο Ολντ Τράφορντ δεν πήρε ευκαιρίες και γι’ αυτό αποφάσισε να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Παράλληλα, ο Μαρσιάλ είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Γαλλίας, ενώ με την Ανδρών μετρά 30 συμμετοχές και δύο γκολ.

Ο εκρηκτικός άσος αποχώρησε τον περασμένο Ιούλιο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από εννέα χρόνια στο «Ολντ Τράφορντ», εκεί όπου κατέγραψε συνολικά 317 συμμετοχές με 90 γκολ και 47 ασίστ. Πέρσι, αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σεβίλλη, έχοντας μία μέτρια σεζόν με 12 αγώνες και μόλις 1 γκολ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *