AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Βίντα στην ΑΕΚ! Απομένει η επίσημη ανακοίνωση!

Θετική ήταν η απάντηση του Ντομαγκόι Βίντα στην ΑΕΚ. Ο έμπειρος Κροάτης κεντρικός αμυντικός αποφάσισε να δεχτεί τη δελεαστική πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη που έγινε στο κότερο και πλέον αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους.

Ο 33χρονος στόπερ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο διαρκείας που θα είναι κοντά στο 1.600.000 ευρώ ετησίως, ενώ θα εισπράξει και πριμ υπογραφής της τάξεως των 500.000 ευρώ. Είχε προηγηθεί και μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος του έδειξε πόσο πολύ τον θέλει και ποντάρει πάνω του για να ηγηθεί της κιτρινόμαυρης άμυνας.

Ο Βίντα είχε ζητήσει χρόνο από την ΑΕΚ για να απαντήσει. Είχε μια πρόταση από την Αραβία, η οποία όμως δεν τον ικανοποιούσε και προτίμησε την Ένωση για να έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει θέση στην αποστολή της Κροατίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πλέον άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο περιμένουν την άφιξη του Βίντα στη χώρα μας για να περάσει τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, να ανακοινωθεί και από την 1η Αυγούστου να αρχίσει προπονήσεις στα Σπάτα με την υπόλοιπη ομάδα.