AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Νίκη για παραμονή στην κορυφή ξεχνώντας για την ώρα τις απουσίες

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στο “Απόστολος Νικολαΐδης” από την Athens Kallithea (21:00, Cosmote TV) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Μια δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αν αναλογιστεί κανείς τις απουσίες που υπάρχουν. Τραυματίες είναι οι Λιβάι Γκαρσία, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Μόουζες Οντουμπάτζο, Νορντίν Άμραμπατ, Έρικ Λαμέλα, ο Λάζαρος Ρότα θα προφυλαχθεί λόγω ίωσης, ενώ δεν αποκλείεται εκτός να μείνει και ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς προκειμένου να πάρει ανάσες. Μην ξεχνάμε επίσης πως το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Αντονί Μαρσιάλ είναι ακόμα ανέτοιμος και στόχος είναι να μπει από την επόμενη εβδομάδα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Με τα παραπάνω προβλήματα ο Αλμέιδα καλείται να παρατάξει 11άδας νίκης. Φαίνεται πως κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Στρακόσα με τον Πινέδα κατ’ ανάγκη δεξί μπακ, τον Πήλιο αριστερό και τους Βίντα – Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας. Σιμάνσκι, Μάνταλος, Ελίασον, Κοϊτά πιθανότατα να είναι οι τέσσερις της μεσαίας γραμμής με τον Πιερό στην κορυφή της επίθεση. Ο τελευταίος μάλιστα άνοιξε λογαριασμό και ελπίζει σήμερα να συνεχίσει το κοντέρ να «γράφει», αφού είναι και ο μοναδικός διαθέσιμος φορ.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Τζήλος

Βοηθοί: Πετρόπουλος, Πατράς

4ος Βεργέτης

VAR: Σιδηρόπουλος

AVAR: Οικονόμου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *