AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εντός έδρας ήττα από τον Διαγόρα για την ΑΕΚ Β

Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε η ΑΕΚ Β από τον Διαγόρα Ρόδου σε αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Super League 2, που διεξήχθη στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» στη Ριζούπολη.

Το γκολ που έκρινε το ματς υπέρ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Μάριος Ζούνης στο 16′ με μακρινό σουτ, με την ομάδα μας να μην καταφέρνει να ανατρέψει τη σε βάρος της κατάσταση, παρά το γεγονός ότι δημιούργησε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ Β ήρθε στο 15′. Ο Κοσίδης βρήκε στα δεξιά τον Γιούση που έπιασε ένα πολύ καλό διαγώνιο σουτ και υποχρέωσε τον τερματοφύλακα του Διαγόρα, Μπίντση, σε εντυπωσιακή απόκρουση. Η απάντηση της ομάδας της Ρόδου ήρθε ένα λεπτό μετά με γκολ με σουτ του Μάριου Ζούνη έξω από την περιοχή. Η καλύτερη στιγμή για την ΑΕΚ Β ήρθε στο 22′ όταν ο Γιάννης Γερολέμου έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 71′ οι κιτρινόμαυροι είχαν τεράστια ευκαιρία με το πλασέ του Ιατρούδη που έφυγε λίγο άουτ μετά από πάσα του Γιούση. Οκτώ λεπτά μετά η ΑΕΚ Β ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Γερολέμου μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Η τελευταία καλή στιγμή για την Ένωση ήρθε στο 81′ όταν το σουυ του Ρουκουνάκη έξω από την περιοχή έφυγε άουτ.

ΑΕΚ Β: Γκίνης, Ραντόνια, Λάτσι, Αρβανίτης, Γιαννούτσος (71′ Ρουκουνάκης) Μουστακόπουλος, Μπάμπης (56′ Τζ.Γκαρσία) Μιτάι, Γερολέμου, Γιούσης, Κοσίδης (56′ Ιατρούδης).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπίντσης, Τοπάλ, Γιώργου, Ρουγκάλας, Τάτσης, Μπούμπας, Λαμπίρης, Μπαστιάνος (90+5′ Καβαλιέρι), Τσιαντούλας, Σινγκ, Ζούνης (67′ Παραστρατίδης).