AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και μόνο που η ΑΕΚ προσπαθεί να αποκτήσει Μαρσιάλ και Φοφανά ήδη έχει αλλάξει επίπεδο

Λαμέλα, Κοϊτά, Περέιρα, Στρακόσα, Μπρινιόλι. Πέντε παίκτες υψηλού επιπέδου επί διοίκησης Μάριου Ηλιόπουλου. Παίκτες που αν ήταν άλλος στη ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα τους βλέπαμε.

Και έχουμε συνέχεια. Η ΑΕΚ προσπαθεί να αποκτήσει Μαρσιάλ και Φοφανά. Δύο παίκτες από το πάνω πάνω ράφι. Δύο παίκτες που αν τελικά πουν το “ναι” κι έρθουν θα… γκρεμίσουν το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”. Έστω και ένας από τους δύο να έρθει θα μιλάμε για αλλαγή στη μεταγραφική νοοτροπία της ομάδας.

Οι προτάσεις και για τους δύο παίκτες σύμφωνα με πληροφορίες του AEK24HOURS δεν είναι μόνο καλές είναι αυτό που λέμε “έχω τρυπήσει ταβάνι”. Τα ποσά είναι τρελά τόσο για τον Μαρσιάλ που αν κι ελεύθερος κοστίζει ακριβά και η ΑΕΚ θέλει να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στο κιτρινόμαυρο ρόστερ με υψηλό συμβόλαιο όσο και για τον Φοφανά που η ομάδα καλείται να κάνει ένα δυνατό deal με την Τσέλσι αλλά και με τον ποδοσφαιριστή.

Φυσικά οι συζητήσεις θα συνεχιστούν. Το ότι δεν έχει αποκτηθεί επιθετικός καταδεικνύει πρόβλημα χειρισμού του επιτελείου που ασχολείται με τις μεταγραφές, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Υπάρχει χρόνος. Αρκεί να χρησιμοποιηθεί σωστά και η ΑΕΚ να κάνει την ή τις μεταγραφές που πρέπει. Είτε μείνει είτε αποχωρήσει τελικά ο Λιβάι Γκαρσία για τον οποίο υπάρχει θεωρητικό ενδιαφέρον της Κράσνονταρ και όχι για την ώρα επίσημο!