AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήρθε ο Μαρσιάλ το αλάνι! Σύνθημα στα χείλη των οπαδών της ΑΕΚ που “βούλιαξαν” το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”!

Χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” για να αποθεώσουν τον Αντονί Μαρσιάλ.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ έφτασε με καθυστέρηση περίπου μισής ώρας στην Ελλάδα. Με το που πάτησε το πόδι του στο έδαφος ξεκίνησαν οι χειραψίες και οι καθιερωμένες φωτογραφίες από τους ανθρώπους του Δικεφάλου, ενώ ο ίδιος φωτογραφήθηκε με κασκόλ της ομάδας. Συγκεκριμένα τον Μαρσιάλ υποδέχθηκε ο Αντώνης Ηλιόπουλος, ο ξάδερφος του Μάριου Ηλιόπουλου που έπαιξε ενεργό ρόλο στη μεταγραφή του 28χρονου επιθετικού. Του έδωσε μάλιστα μια ανθοδέσμη αλλά και το κασκόλ που δεν έβγαλε από το λαιμό του ο μεγάλος σταρ.

Έπειτα κινήθηκε προς την έξοδο 7 των εμπορευμάτων. Εκεί όπου οι οπαδοί της ΑΕΚ «βούλιαξαν» το αεροδρόμιο και τον αποθέωσαν. Έκαναν με τα καπνογόνα τη νύχτα – μέρα. Δεν άργησαν να βγουν τα πρώτα συνθήματα για τον… Αντωνάκη όπως τον φώναζαν τα οποία αφορούσαν κυρίως τον Ολυμπιακό και το τι πρέπει να τους κάνει.

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί. Ήταν τρελαμένος με την ατμόσφαιρα που του δημιούργησαν οι φίλοι της ΑΕΚ. Δεν είναι τυχαίο πως μετά από αρκετή ώρα κατάφερε το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν να αποχωρήσει από το αεροδρόμιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *