AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιτακτική η ανάγκη για νίκη

Στην κιτρινόμαυρη Λιβαδειά η ΑΕΚ καλείται σήμερα (19:00, Novasports 2) να φύγει νικήτρια κόντρα στον Λεβαδειακό διώχνοντας μια και καλή τα σύννεφα που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα και να παραμείνει στα υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Η νίκη για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κρίνεται επιτακτική μετά την εντός έδρας γκέλα με τη Λαμία την περασμένη αγωνιστική. Στο πλευρό των κιτρινόμαυρων θα βρίσκονται 5.000 Ενωσίτες που από χθες έχουν δώσει έντονο χρώμα στην πόλη της Βοιωτίας.

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΜΕΪΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 11ΑΔΑ

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Αργεντίνος προπονητής αντιλαμβάνεται τη δύσκολη κατάσταση και θα προσπαθήσει να παρατάξει τους 11 πιο έτοιμους για τη νίκη. Για το αρχικό σχήμα ο Αλμέιδα δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι στην άμυνα, με τον Στρακόσα κάτω από τα δοκάρια, Ρότα δεξί μπακ, Πήλιο αριστερό μπακ, Βίντα – Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα. Στα χαφ ο Σιμάνσκι μοιάζει δεδομένος απόντος του Γιόνσον στην θέση του αμυντικού χαφ, με έναν εκ των Λιούμπιτσιτς και Περέιρα να είναι δίπλα του και τον Πινέδα να είναι αουτσάιντερ για βασικός, για την μία θέση του οργανωτικού χαφ. Στα άκρα της επίθεσης ο Ελίασον έχει περισσότερες πιθανότητες έναντι του Αμραμπατ στο δεξί άκρο, με τον Κοϊτά να συνεχίζει αριστερά μετά την καλή εικόνα απέναντι στη Λαμία. Ο Γκαρσία είναι ο μόνος φορ της ΑΕΚ και παραμένει στη θέση του, με τον Λαμέλα να αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά φέτος βασικός σε ελεύθερο ρόλο πίσω από το “9”.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Φώτης Πολυχρόνης (ΕΠΣ Πιερίας)

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

4ος Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας)