AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την Κ17 της ΑΕΚ, πέρασε αέρας από τον Βόλο με ισοπεδωτικό 0-4!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η νέα σεζόν για την Κ17 της ΑΕΚ. Η ομάδα του Αρη Σχίζα νίκησε 4-0 τον Βόλο ΝΠΣ σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 Super League 2024-25 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Ολγα Βασδέκη» στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Η ομάδα της ΑΕΚ έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Λειτουργώντας σε επαγγελματικά πρότυπα υπό τη νέα διοικητική ηγεσία της Ακαδημίας, η ομάδα διανυκτέρευσε από την προηγούμενη μέρα στο Βόλο και ήταν απόλυτα έτοιμη για το παιχνίδι.

Ετσι κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας μάλιστα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τους Ποριάζη (30′) Γκολφίνο (34′) και Φασφαλή (44′) από ισάριθμες ασίστ του Σαββίδη.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 80ο λεπτό με γκολ του Τσόμου από πάσα του Αρβανιτάκη.

Βόλος: Κατσάκης, Μπουραζάς (65′ Μπιλιτσάκης), Κρομμύδας (65′ Σχόρης), Σατρατζέμης, Τσανασίδης, Σπηλιωτόπουλος, Δάσκαλος, Παπαστεργίου (Μαύρος), Αναστασόπουλος (81′ Τύπου), Γκαραβέλας (65′ Κυρίτσης), Καίπης

ΑΕΚ (Αρης Σχίζας): Δούκας, Αρβανιτάκης, Δελαπόρτας, Αλ Νασασίμπι (63′ Μούρτζινος) Φασφαλής, Σαββίδης (70′ Μάνος) Ποριάζης (80′ Οφρυδόπουλος) Μαρτόπουλος, Γκολφίνος (64′ Τσόμος) Ναλιτζής, Παπαδημητρίου (80′ Τσιάρας).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *