AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βασικός ο Πινέδα στο φιλικό με τον Καναδά – Σκέψεις της Κρουζ Αζούλ να κάνει κίνηση τον Δεκέμβριο για την απόκτησή του

Φανέλα βασικού πήρε ο Ορμπελίν Πινέδα στο φιλικό του Μεξικού με αντίπαλο τον Καναδά. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ αγωνίστηκε από την αρχή του αγώνα και αντικαταστάθηκε στο 66′ σε μία αναμέτρηση η οποία έληξε χωρίς γκολ.

Την ίδια στιγμή δημοσιεύματα από την πατρίδα του αναφέρουν πως η Κρουζ Αζούλ (ομάδα που ο 28χρονος μέσος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν) ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Όπως υποστηρίζουν, η Κρουζ Αζούλ σκέφτεται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του τον Δεκέμβριο, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την επιθυμία του Πινέδα να επιστρέψει στο Μεξικό.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ρούμπεν Ροντρίγκεζ, η διοίκηση της Κρουζ Αζούλ ετοιμάζει πρόταση για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μάλιστα, γνωρίζουν οι Μεξικανοί ότι οι απαιτήσεις της ΑΕΚ κυμαίνονται στα 20.000.000 δολάρια, αλλά ελπίζουν ότι μπορεί να πέσει η τιμή του, εάν δεν αγωνίζεται πολύ.

Στην Κρουζ Αζούλ ανήκει και ο αδελφός του Ορμπελίν Πινέδα, Ζαντιέλ, ο οποίος είναι 18 ετών αμυντικός και δεν αποκλείεται σύντομα να κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *