AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Χάντερ Χέιλ προ των πυλών στην ΑΕΚ (videos)

Μια ανάσα από την απόκτηση του Χάντερ Χέιλ βρίσκεται η ΑΕΚ με τους Μάκη Αγγελόπουλο και Ντράγκαν Σάκοτα να κάνουν μεγάλες προσπάθειες για να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα.

Ο Αμερικανός γκαρντ που οργίασε την περσινή σεζόν με τον Προμηθέα αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ στη Basket League προκαλώντας το ενδιαφέρον ομάδων της Euroleague όπως η Ζαλγκίρις.

Επίσης ο Χέιλ βρίσκεται στα υπόψιν της Βενέτσια αλλά και της Ντουμπάι BC που τη νέα χρονιά θα παίζει στο Eurocup και την μεθεπόμενη στην Euroleague.

Ο Χέιλ να θυμίσουμε σημείωσε 17.8 πόντους τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τους Πατρινούς (37% στο τρίποντο, 89.2% στις βολές), μαζί με 4.1 ριμπάουντ, 4.1 ασίστ και 16.2 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 27.4 λεπτά σε 20 αγώνες και προφανώς αν καταφέρει η Βασίλισσα και τον κάνει δικό της βάζει έναν μεγάλο αρχισκόρερ στη μηχανή της!

Ο Χάντερ Χέιλ σημείωσε ένα σπουδαίο επίτευγμα πέρυσι, καθώς μετά και την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Basket League αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ένα χρόνο μετά την πρωτιά στην ίδια κατηγορία στο πρωτάθλημα της ΑΒΑ League.

Ο Χέιλ που πέρυσι έχει εξελιχθεί σε ένα επιθετικό… όπλο στα χέρια του Ηλία Παπαθεοδώρου ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια της Basket League μετρώντας 17.8 πόντους (37% στο τρίποντο, 89.2% στις βολές), μαζί με 4.1 ριμπάουντ, 4.1 ασίστ και 16.2 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 27.4 λεπτά σε 20 αγώνες.

Την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Μπόρατς Τσάτσακ, ο Χέιλ είχε 22.2 πόντους (36.8% στο τρίποντο, 81.6% στις βολές), μαζί με 3.6 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ και 18.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 32.2 λεπτά σε 26 αγώνες.