AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκλας Ελίασον: Η Εθνική Σουηδίας, το ενδιαφέρον της Μίντιλαντ αλλά επίσημη πρόταση δεν έχει έρθει στην ΑΕΚ

Ο Νίκλας Ελίασον βρίσκεται στις επιλογές της Εθνικής Σουηδίας για τα παιχνίδια κόντρα σε Αζερμπαϊτζάν (5/9) και Εσθονία (8/9).

O εξτρέμ της ΑΕΚ βρέθηκε μεταξύ των παικτών που κάλεσε ο Γιον Νταλ Τόμασον για τις υποχρεώσεις της Σουηδίας στην τρίτη κατηγορία του Nations League.

Ο 28χρονος ντεμπούταρε με το εθνόσημο τον περασμένο Ιούνιο, έχοντας δύο συμμετοχές κόντρα σε Δανία και Σερβία. Φέτος, έχει κάνει 4 εμφανίσεις με την ΑΕΚ, μετρώντας ήδη 1 ασίστ.

Μέσα στην ημέρα, ο Ελίασον παρουσιάζεται ως μεταγραφικός στόχος της Μίντιλαντ. Συγκεκριμένα, η σελίδα «FotbollsFabriken» αναφέρει πως η πρωταθλήτρια Δανίας ενδιαφέρεται για τον Σουηδό εξτρέμ της ΑΕΚ.

Μάλιστα, αναφέρει πως η ομάδα, που σήμερα έχει αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα playoffs του Champions League (1-1 το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα), έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της στην Ένωση και επιχειρεί να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του AEK24HOURS επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει φτάσει για τον Νίκλας Ελίασον. Ούτε καν κρούση… Βέβαια, αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί τις επόμενες μέρες.