AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η εμφάνιση της Τούμπας να φέρει νίκη στο Περιστέρι για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ καλείται να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στο σημερινό (17:15, Novasports 2) παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Η Ένωση προέρχεται από την πολλή καλή εμφάνιση επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, με το τελικό 0-0 να αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας. Ωστόσο είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό που έφερε ένα… μούδιασμα στην ομάδα και την έριξε στην 3η θέση (33β.), στο -1 από τον 2ο ΠΑΟΚ και στο -10 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Στα αγωνιστικά, ο Αργύρης Γιαννίκης δεν θα έχει στη διάθεσή του σε ένα ακόμα ματς τον Στάνκοβιτς, ο οποίος δεν νιώθει ακόμη 100% έτοιμος μετά τον καθαρισμό στο γόνατό του, αλλά και τους τραυματίες Λάτσι και Γαλανόπουλο. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Αραούχο, Άμραμπατ, Βράνιες και Σάκχοφ. Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ έχει δύο ποδοσφαιριστές θετικούς στον κορωνοϊό.

Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το σημερινό παιχνίδι. Μια 11άδα που θα μπορούσαμε να πούμε πως σκέφτεται είναι η εξής: Ο Τσιώντας κάτω από τα δοκάρια, Ρότα ή Μισλέν στα δεξιά της άμυνας και Μοχαμάντι αριστερά, με στόπερ τους Μήτογλου και Τζαβέλλα. Τα δύο αμυντικά χαφ οι Σιμόες και Σιμάνσκι, με τον Γέβτιτς σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Στα “φτερά” οι Γκαρσία και Τσούμπερ με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.