AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη για να επιστρέψει η ηρεμία

Νίκη για να επιστρέψει η ηρεμία και να μπουν πάλι οι βάσεις για να δημιουργηθεί καλό κλίμα χρειάζεται η ΑΕΚ στο αποψινό (22:00, Cosmote Sport 1) παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ένα ματς το οποίο θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών στην “Αγιά Σοφιά”.

Η Ένωση θέλει να αφήσει πίσω τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τη Νόα και φυσικά τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη και να στρέψει την προσοχή της σε πρωτάθλημα και κύπελλο (παρά το ότι ο Αλμέιδα είπε ότι κοιτάμε μόνο μία διοργάνωση). Στόχος των κιτρινόμαυρων είναι η επιστροφή στους τίτλους. Δικαιολογίες άλλωστε τη φετινή χρονιά δεν υπάρχουν για κανέναν, ειδικά τώρα που η ΑΕΚ θα δίνει ένα παιχνίδι την εβδομάδα ενώ κάποιες φορές θα υπάρχουν και τα μεσοβδόμαδα του Κυπέλλου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Λιβάι Γκαρσία προπονήθηκε κανονικά χθες σε φουλ ρυθμούς κι έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Στα θετικά είναι πως Οντουμπάτζο, Τσιλούλης και Ζίνι είναι στα υπόψιν του Αργεντίνου τεχνικού. Αντίθετα εκτός είναι οι τραυματίες Μπρινιόλι και Γιόνσον.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αποψινό παιχνίδι. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιοι θα πάρουν φανέλα βασικού αλλά μια πιθανή 11άδα είναι η εξής: Στρακόσα, Οντουμπάτζο, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Κοϊτά, Λαμέλα, Τσούμπερ.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Σπυρίδων Ζαμπαλάς
Α’ Βοηθός: Αθανάσιος Κόλλιας
Β’ Βοηθός: Κωνσταντίνος Λιόντος
4ος διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας
VAR: Στέφανος Κουμπαράκης