ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Λανουά: Κανένα χέρι στο γκολ της Λαμίας κόντρα στην ΑΕΚ – Ξέχασε να μας πει για το γκολ του Ολυμπιακού και το δολοφονικό πάτημα του Τσέριν (video)

O Στεφάν Λανουά στην καθιερωμένη ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague ανέφερε ότι δεν υπάρχει χέρι στην επίτευξη του γκολ της Λαμίας στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ αλλά δεν αναφέρθηκε ποτέ στο γκολ – φάντασμα του Ολυμπιακού απέναντι στην Athens Kallithea και στο δολοφονικό πάτημα του Τσέριν στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Τρεις περιπτώσεις επέλεξε ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ να αναλύσει στο βίντεο με τις αμφισβητούμενες φάσεις της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, από τα παιχνίδια των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Από το παιχνίδι της OPAP Arena στάθηκε στην φάση του γκολ της Λαμίας, όπου δεν υπάρχει κανένα χέρι κατά την επίτευξη του τέρματος των φιλοξενούμενων.

Στην συνέχεια μίλησε για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, όπου μίλησε για την περίπτωση πέναλτι υπέρ του Γερεμέγεφ και τέλος από τον αγώνα της Τούμπας σχολίασε την περίπτωση της επαφής της μπάλας με το χέρι του Μπουζούκη.