AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Τρέμοντ Ουότερς και Λουκ Σίκμα στη λίστα της ΑΕΚ

Μπορεί Τρέμοντ Ουότερς να είναι στα πρώτα ονόματα της λίστας της ΑΕΚ για τη θέση του πλέι μέικερ, όμως οι κιτρινόμαυροι δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια. Κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών.

Μία εξ αυτών είναι και ο Λουκ Σίκμα που πέρασε από την Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού την περασμένη αγωνιστική περίοδο και πλέον είναι ελεύθερος, έχοντας λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει με το… όπλο που λέγεται Ντράγκαν Σάκοτα να πιέσει καταστάσεις. Από την πλευρά του ο έμπειρος σέντερ δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις. Έχει αποφασίσει να «τεστάρει» τις δυνατότητές του στην αγορά και να δει εάν θα υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες είτε τις Euroleague, είτε από άλλα πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου.

Όσον αφορά τον Ουότερς πρόκειται για παίκτη με παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο, ο οποίος ήταν εκ των πιο σημαντικών παικτών της εθνικής ομάδας του Πουέρτο Ρίκο, στην προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέσα από το Προολυμπιακό Τουρνουά του Σαν Χουάν. Έχει εμπειρία από το ΝΒΑ, όπου έχει παίξει 40 παιχνίδια, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Κίνα, μετρώντας 19,9 πόντους και 5,9 ασίστ κατά μέσο όρο, δείχνοντας πως έχει συνέπεια τόσο στην εκτέλεση, όσο και στη δημιουργία του παιχνιδιού. Αυτός ήταν και ένας βασικός λόγος που η AEK ξεχώρισε την περίπτωσή του.